Kαρανίκας: Κάνουν bullying στον Άδωνη από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επειδή μιλήσαμε!  

Πώς κλείσθηκε το ραντεβού για τη φαρμακευτική κάνναβη

Για…  bullying στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΖΑ, επειδή συζήτησε μαζί του και παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος στο ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης, έκανε λόγο ο  σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, όταν ήταν πρωθυπουργός, Νίκος Καρανίκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alphα και στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» των Β. Σκουρή – Ντ. Μόσχου.     

 

Παραδοχή Γεωργιάδη για φαρμακευτική κάνναβη: Κάναμε λάθος το 2018  

Σε ερώτηση σχετικά με τις αντιδράσεις στη ΝΔ απάντησε συγκεκριμένα ο κ. Καρανίκας:  

«Του έχουν κάνει φοβερή επίθεση και bullying από τον χώρο του, όχι από εμάς μόνο. Είναι προφανές ότι κάποιοι δυσαρεστήθηκαν. Κάποιοι δυσαρεστήθηκαν γιατί αναγνωρίζει το πρότυπο της φαρμακευτικής κάνναβης και κάποιοι δυσαρεστήθηκαν γιατί ζήτησε συγγνώμη σε μένα.Εντάξει τώρα, οκ.  Αυτός βλέπει ότι τον βολέυω κι εγώ βλέπω ότι βολεύεται η στρατηγική της κάνναβης. Αν ο κύριος Γεωργιάδης το κάνει για άλλο λόγο θα φανεί».

Ο κ. Καρανίκας πρόσθεσε ότι «πάντως μέχρι στιγμής οι τροπολογίες που προτείνουν κι όλα αυτά, δείχνουν ότι πάμε στην πορεία που είχαμε χαράξει και πάμε πιο δυναμικά γιατί πλέον δεν έχουμε μία αντιπολίτευση η οποία είναι στείρα κομπλεξικιά και προβληματική. Αυτοί έχουνε εμάς που είμαστε full  δημιουργικοί και συνεργάσιμοι, όταν δεν βγάζει μάτι τουλάχιστον αυτό που λένε».  

Καρανίκας: «Ο Άδωνις με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε συγγνώμη»

Όσον αφορά το πώς κλείσθηκε το ραντεβού με τον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Καρανίκας αποκάλυψε:  

«Μου τηλεφώνησαν από το γραφείο του (Άδωνι Γεωργιάδη) με συνέδεσαν μαζί του και μου μίλησε ο ίδιος. Μου μίλησε  ευγενικότατα και ζήτησε να πάω από κει, άμα συμφωνώ για να κάνουμε μία κουβέντα για το project που είχε καταθέσει- και είχε προχωρήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και είχα επιμεληθεί εγώ. Και πήγα».  

«Όπως είθισται, για να κάνεις μία πολιτισμένη κουβέντα να πεις αν έχεις παρεξηγηθεί το "συγγνώμη". Κράτησε την αστική, τυπική διαδικασία για να επαναφέρει λίγο την κουβέντα εκεί που θέλαμε», πρόσθεσε.

«Ήμουν βέβαιος ότι όποιος άνθρωπος ασχοληθεί σοβαρά και όχι με κόμπλεξ και δεισιδαιμονικές αντιλήψεις θα φτάσει σε αυτό το ίδιο επιχείρημα, το ότι είναι ένα πολύ καλό project και είναι καλό για την κοινωνία. Το '17 δεν ασχολούνταν κανένας σοβαρά με το θέμα αυτό παρά μόνο εμείς», υποστήριξε. 

Φαρμακευτική κάνναβη: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης  

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έγιναν φίλοι με τον κ. Γεωργιάδη υπογράμμισε: «Η φιλία προϋποθέτει άλλες συνθήκες ζωής και όχι ανταγωνισμό.  Εγώ με τον κύριο Γεωργιάδη είμαι σε έναν ανταγωνισμό ιδεολογικοπολιτικό. Στο πολιτικό, συγγνώμη, αντιλήφθηκαν ότι η πολιτική αντίληψη και η δουλειά η δικιά μας, η προσωπική, υπερισχύει» 
 
Ακούστε όλες τις συνεντεύξεις από τον Alpha 989: https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=91844
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top