Γεννηματά: Απαράδεκτη η στάση Ερντογάν με την όρθια Φον Ντερ Λάιεν

Τι έγραψε για το νέο κρούσμα «μισογυνισμού» του Τούρκου προέδρου

Σάλος με τη στάση Ερντογάν απέναντι στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. AP Hub Video

Το νέο κρούσμα «μισογυνισμού» του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ  Ερντογάν, ο οποίος άφησε…  όρθια την  πρόεδρο της  Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στη χθεσινή συνάντηση μαζί της, έναντι του καθήμενου Σαρλ Μισέλ,  σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος  Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με  ανάρτησή της στο twitter.  

Ο σουλτάνος Ερντογάν στρογγυλοκάθισε και άφησε όρθια τη Φον Ντερ Λάιεν

Όρθια Φον Ντερ Λάιεν με Ερντογάν

O Ερντογάν άφησε όρθια την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στη συνάντησή τους    

Η κυρία Γεννηματά σχολίασε επίσης ότι η Τουρκία πρόσφατα, με απόφαση Ερντογάν, αποχώρησε από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για τα δικαιώματα των γυναικών. 

Aλλεπάλληλα «χτυπήματα» στον Ερντογάν, από ΕΕ και Ελλάδα - Λιβύη  
              

«Η απαράδεκτη στάση απέναντι στη Φον Ντερ Λάιεν επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι μετά την αποχώρηση της Τουρκίας από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης. Θα συνεχίσει η ΕΕ να μην αντιδρά;» έγραψε στην ανάρτησή της η κυρία Γεννηματά μαζί με το σχετικό video.   

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top