Αυστηρή αστυνόμευση σε διόδια και πόλεις ενόψει Πάσχα

Έκκληση Οικονόμου: Αφήστε τα κοινωνικά καλέσματα

Αυστηρή αστυνόμευση στους δρόμους των μεγάλων πόλεων, αλλά και στα διόδια, θα εφαρμόσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενόψει των ημερών του Πάσχα.

Ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου έστειλε μήνυμα στην ελάχιστη μειοψηφία «η οποία στο μυαλό της επεξεργάζεται σχέδια για να εκδράμει προς την επαρχία», λέγοντας ότι το κράτος είναι εδώ, αποφασιστικό και υπεύθυνο και «θα εφαρμόσει με αυστηρότητα αυτά που προβλέπονται», στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ανακοινώνει με διάγγελμα αυστηρότερα πρόστιμα ο Μητσοτάκης

Ο κ. Οικονόμου τους κάλεσε να αφήσουν τα σχέδια αυτά και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους «σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις».

Κορωνοϊός: O αποκαλυπτικός συγκριτικός πίνακας με άλλες ευρωπαϊκές χώρες

«Οι έλεγχοι υπάρχουν ήδη, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία εκτός του τόπου μόνιμης κυκλοφορίας», είπε ο υφυπουργός. «Έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους στα χωριά για να τους βρούμε εκεί και του χρόνου», υπογράμμισε.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε θα ξεκινήσει η σταδιακή άρση των μέτρων

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα και σε όσους πολίτες μείνουν στα αστικά κέντρα, αλλά ενδεχομένως σκέπτονται να βρεθούν για το Πάσχα σε χώρο εκτός του δικού τους σπιτιού.

Ιδιωτικά σχολεία: Αναπροσαρμογή στα δίδακτρα – Ολόκληρη η απόφαση

Τόνισε πως καλό είναι να περιοριστούμε όλοι στα σπίτια μας με τις οικογένειές μας και «να αφήσουμε τα κοινωνικά καλέσματα για να μπορούμε να τα  κάνουμε τα επόμενα χρόνια».

«Πρέπει να κλείσουμε την πόρτα στο θάνατο. Η αστυνομία θα είναι στο δρόμο», τόνισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top