Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο δείπνο του Σι Τζινπίνγκ

Η οικογενειακή φωτογραφία με τον Πρόεδρο της Κίνας

Δείτε στο video του Reuters πλάνα από το δείπνο στο οποίο παρακάθισαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στην Κίνα

«Το παρών» στο δείπνο-γκαλά που παρέθεσε προς τιμήν τους ο πρόεδρος της Kίνας, έδωσαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του παρακάθισε στο δείπνο του Σι Τζινπίνγκ, στο οποίο ήταν, επίσης, καλεσμένοι ο Εμανουέλ Μακρόν με τη Μπριζίτ. 

Μητσοτάκης: «Ήταν τραγωδία η κρίση, μετά από δέκα χρόνια ήρθε η κάθαρση»

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Μπριζίτ Μακρόν έκλεψαν τις εντυπώσεις ενώ στο τέλος έβγαλαν και μία «οικογενειακή» φωτογραφία.

Μαρέβα, Μελάνια και Μπριζίτ έκλεψαν τις εντυπώσεις

 

 

Στο κέντρο απεικονίζεται ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ με τη σύζυγό του με το εντυπωσιακό μπλε φόρεμα. Στα δεξιά στέκεται ο πρόεδρος της Τζαμάικα με τη σύζυγό του, Αντριου και Τζούλιετ Χόλνες, ενώ στα αριστερά του βρίσκεται ο πρόεδρος Μακρόν με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Δίπλα τους απεικονίζονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα σικάτο σμαραγδί φόρεμα, δια χειρός Βασίλη Ζούλια. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που συναντιούνται Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Μπριζίτ Μακρόν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2018 όταν το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας επισκέφτηκε την Αθήνα.

Ένα χρόνο αργότερα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι επισκέφτηκε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο Πρόεδρο. Τότε οι δυο τους είχαν περάσει μαζί ένα ευχάριστο απόγευμα, ενώ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ξεναγήθηκε από τη Μπριζίτ Μακρόν στους χώρους του Ελιζέ.

Η πρόσκληση στην Μπριζίτ Μακρόν, τα ρούχα και τα γαλλικά της Μαρέβας

Να σημειωθεί ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας βρίσκεται στην Κίνα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης της Σαγκάης, όπου η Γαλλία, η Ελλάδα και η Τζαμάικα ανήκουν στις τιμώμενες χώρες.

Σήμερα μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο  της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών ZTE  Λί Ζιξουέ και στη συνέχεια με τον πρόεδρο της Εμπορικής και Βιομηχανικής τράπεζας της Κίνας Τσέν Σικίνγκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top