O Πετσίτης, το σκάνδαλο ΔΕΠΑ και η πολιτική κόντρα

Οι πολλές και διαφορετικές εκδοχές του Νίκου Παππά

Το σκάνδαλο ΔΕΠΑ και η εμπλοκή του Μανώλη Πετσίτη οδεύουν στη Βουλή, αφού για την υπόθεση θα καταθέσει η επικεφαλής της Aρχής για το Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ‘Aννα Ζαΐρη. 

O Μανώλης Πετσίτης, πρόσωπο  κλεδί στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ απολαμβάνει τη ζωή του. Γλεντάει, φωτογραφίζεται, το ρίχνει έξω στη Λάρνακα όπου ζει πλέον μόνιμα.

Ελλάδα και Κύπρος "ξεψαχνίζουν" τον Πετσίτη

ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ  ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ

Στην Αθήνα έχει ξεσπάσει δίνη  για τον πολυτάραχο βίο του . Ο Νίκος Παππάς έχει δώσει μέχρι στιγμής δυο διαφορετικές εκδοχές για τη συνεργασία τους: 

-Στις 14/12/2018  είπε ότι ήταν «εθελοντής» στην προεκλογική εκστρατεία του 2015 και αμεσως μετά κατευθύνθηκε στον ιδιωτικό τομέα

- Στις 3/4/2019 παραδέχτηκε ότι ήταν «συνεργάτης του μέχρι το 2016» .

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΤΣΙΤΗ

Όμως έγγραφο που αποκάλυψε  το Newsbomb  αποδεικνύει  ότι ο Πετσίτης από το Δεκέμβριο του 2014 ήταν ο φορολογικός εκπρόσωπος των Κύπριων δικηγόρων του μεγαλοεπιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Το έγγραφο στο οποίο φαίνεται ο Μ. Πετσίτης να είναι φορολογικός εκπρόσωπος του Λ. Λαυρεντιάδη    

ΝΔ: ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Και όλα αυτά ενώ ο κ. Κιτσάκος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ομολογήσει ότι έχει δει τον κ. Πετσίτη στο Μαξίμου και μετά το 2016» σχολίασε για τη νέα συνέχεια στην υπόθεση Πετσίτη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ  Γιάννης Μαστρογεωργίου.   

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΤΣΙΤΗ

Η κυβερνητική πλειοψηφία δέχτηκε το αίτημα της ΝΔ να καταθέσουν στη Βουλή για την υπόθεση η επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Άννα Ζαΐρη, όπως και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θόδωρος Κιτσάκος .

Πολιτική κόντρα για τον Πετσίτη

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΜΑ

«Ανύπαρκτο» χαρακτήρισε πάντως το θέμα Πετσίτη  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε  ότι η ΝΔ το έφερε στο προσκήνιο «για αντιπερισπασμό».     

«Fake news» λέει για τον Πετσίτη ο Τζανακόπουλος – Τι απαντά η Ν.Δ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top