Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης

Πραγματοποιεί επίσκεψη συνοδευόμενος από Δένδια - Αυγενάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης Νίκος Δένδιας στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που κάνει επίσκεψη στο νησί συνοδευόμενος από τον (καταγόμενο από εκεί )Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του  κόμματος  Νίκο Δένδια και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη ήταν το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα», όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις του κέντρου, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της «Μέλισσας», Σπύρο Ζουμπουλίδη, για τις ενέργειες του Συλλόγου, που έγιναν από το 1983 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και για τις ανάγκες του Συλλόγου «Μέλισσας» προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής, εκπαίδευσης και υποστήριξης των Ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού και αργότερα θα μεταβεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, προκειμένου να συναντήσει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο.

Ο κ. Μητσοτάκης στις 12:15 θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων, ενώ το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με φορείς για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Δένδια από την επίσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κέρκυρα στο Instagram   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top