Μητσοτάκης: Τσίπρας ίσον Πολάκης

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό

«Τσίπρας ίσον Πολάκης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κατά  την εκδήλωση κοπής της πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ.

"Για τον κ. Πολάκη τα δεδομένα μιλάνε μόνα τους. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πάρει αποστάσεις και να τον αδειάσει γιατί θα είναι σαν να απαρνιέται τον εαυτό του, γιατί Τσίπρας ίσον Πολάκης", ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Για τις πολιτικές εξελίξεις  ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι στις 26 Μαΐου θα γίνουν εκλογές και ότι το ρολόι μετρά αντίστροφα ενώ προέβλεψε για τις επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα:

«Ή ο  κ. Τσίπρας θα επιλέξει πανικόβλητος να κάνει εθνικές εκλογές μαζί με ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές και να στηθούν τέσσερις κάλπες, όπου θα στείλουμε το μήνυμα φύγετε επιτέλους να ανασάνει η Ελλάδα ή θα πάρει το ρίσκο να κάνει εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο οπότε οι ευρωεκλογές μετατρέπονται σε εθνική κάλπη και ο κ. Τσίπρας θα πάρει το πρώτο μήνυμα ότι η ΝΔ έρχεται ανανεωμένη να δώσει λύση στα προβλήματα». 

«Η μεγάλη μάχη θα είναι των ευρωεκλογών» πρόσθεσε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο ο πρόεδρος της ΝΔ  ο οποίος επισήμανε στα  στελέχη της ΝΔ: «Δε χωρεί κανένας εφησυχασμός και καμία χαλάρωση. Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος και θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή». 

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε επίσης να υπάρξει κινητοποίηση ώστε να μην υπάρξει κάλπη δίχως εκλογικό αντιπρόσωπο της ΝΔ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσδης αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση των 15 υποψηφίων για τις ευρωεκλογές  αναφέροντας ότι  η ΝΔ είναι ένα κόμμα υπερήφανο για την ιστορία του αλλά και  που τολμά να αλλάζει και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών. 

Η ΝΔ ανακοίνωσε 15 υποψηφίους ευρωβουλευτές: Τα ονόματα-έκπληξη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top