Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Να ανακαλέσεις αμέσως για Μακεδονία και συντάξεις

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε κατηγορήσει τον κ. Τσίπρα για ανταλλαγή

Το Μέγαρο Μαξίμου

Να ανακαλέσει άμεσα για τις χθεσινές αναφορές του στη Βουλή, ότι η κυβέρνηση «έδωσε» τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβέρνηση.

«Επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν έχει καταλάβει τι είπε, τον καλούμε είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινότητα» αναφέρει το Μαξίμου, το οποίο ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να πει ποιοι ήταν οι Ευρωπαίοι ηγέτες «που συμμετείχαν στη συναλλαγή».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτο συσχετισμό.

«Πόλεμος» στη Βουλή: Δώσατε τη Μακεδονία για τις συντάξεις - Δε σας επιτρέπω!

«Ήταν εντελώς απαράδεκτη η δήλωση συσχετισμού δυο διαφορετικών και εντελώς ανόμοιων πραγμάτων. Ποτέ δεν είχαν σχετιστεί τα θέματα αυτά. Η αλήθεια είναι ότι έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα η θέση της χώρας μας μετά την επιτυχία της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν ήταν καθοριστικό στοιχείο, ειδικά για το ζήτημα των συντάξεων», τόνισε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top