Πόλεμος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ

Αλληλο-επίρριψη ευθυνών και απίστευτες καταγγελίες στη Βουλή

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πηγαίνει η ΕΡΤ. Ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος της είπε σήμερα στην επιτροπή της Βουλής πως η δημόσια τηλεόραση βρίσκεται σε «εμπόλεμη κατάσταση». 

 «Την πρώτη μέρα στην προσπάθεια μου να εισέλθω στο γραφείο μου στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το βρήκα κλειδωμένο και τα κλειδιά δεν υπήρχαν εκεί» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΥ Βασίλης Κωστόπουλος στην Επιτροπή της Βουλής!   

Ο ανηλεής πόλεμος ο καθημερινός έχει τώρα πάρει μια μορφή μεγαλύτερη. 

Η Νέα Δημοκρατία που έφερε το θέμα στη Βουλή κάνει εδώ και μήνες εμπάργκο στην ΕΡΤ αφού ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψώχας είχε προχωρήσει σε υβριστική επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Όμως η κατάσταση στην ΕΡΤ δεν τροφοδοτεί μόνο τον πόλεμο κυβέρνησης – αντιπολίτευσης αλλά και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο  Νίκος Φίλης είχε τσακωθεί με τον Νίκο Παππά. 

Τι κι αν οι δημοσιογράφοι έβγαλαν κοινή ανακοίνωση που κατήγγειλαν χειραγώγηση της ενημέρωσης από την κυβέρνηση, έχουν χωριστεί και αυτοί σε στρατόπεδα. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλαφογιώργος είχε άγρια με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, στα σόσιαλ μίντια για το κόστος των εκπομπών.  

2.100 ευρώ την ημέρα κοστίζει στην ΕΡΤ η εκπομπή Δεύτερη Ματιά με την Κατερίνα Ακριβοπούλου κατηγγειλε η Νέα Δημοκρατία που την χαρακτήρισε «συριζαϊκό καφενέ». 

Από την κριτική δεν έχει ξεφύγει και η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη για την ανάρτηση ε τη λεζάντα ζωάρα που ανέβασε στη ΔΕΘ.
«Πρόκειται για ένα κομματικό μαγαζί όχι της δεκαετίας του 80 αλλά φοβάμαι ότι πάμε πίσω από τη δεκαετία του 70» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση  της Επιτροπής.   

 «Μου έφερε προχθές ένας μουσικός το παντελόνι του που τρύπησε επειδή δεν μπαίνει το επίδομα ενδυμασίας...» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Λεοντής, 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top