Παραδομένη στην ανομία και την αναρχία η πρωτεύουσα – Ο Ν. Τόσκας … παρακολουθεί

Το σχόλιο της Κ. Μακρή στο δελτίο ειδήσεων με την Μ. Ζαχαρέα

Tην επιστολή που είχε στείλει στις 6 Ιουνίου 2016  ο δήμαρχος Αθηναίων  Γιώργος Καμίνης στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα,  με αφορμή τότε την κλοπή αγαλμάτων και προτομών στο κέντρο , υπενθύμισε η Κάτια Μακρή στην Μάρα Ζαχαρέα, για την συνεχιζόμενη κατάσταση ανομίας στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, με τελευταίο κρούσμα τον εμπρησμό τριών τρόλει.

 Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο δήμαρχος καλούσε τότε τον υπουργό να συζητήσουν το σύνολο των προβλημάτων ασφάλειας της πρωτεύουσας, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του «για τα αυξανόμενα κρούσματα ανομίας στην πρωτεύουσα».

Έκτοτε τίποτα δεν βελτιώθηκε, πρόσθεσε η Κάτια Μακρή, αντιθέτως η κατάσταση επιδεινώθηκε. «Ειδικά τα Εξάρχεια έχουν παραδοθεί στο έλεος των αναρχικών» ανέφερε.

Όπως επισήμανε:  

-Aπομακρύνονται οι δημόσιες υπηρεσίες, έφυγαν ΔΕΗ, ΟΤΕ και  τελευταία τα ΕΛΤΑ στις 7/7/2016 (όπως έχει αναφέρει σε ρεπορτάζ του στο παρελθόν το star.gr).  

-Τον Σεπτέμβριο άλλαξαν δρομολόγια τα λεωφορεία για να μην περνούν από τα Εξάρχεια.

«Το κράτος υποχωρεί και δινει χώρο στους αναρχικούς, τους χουλιγκάνους, την ασυδοσία.  Απόδειξη ότι αποχώρησαν όλες οι αλυσίδες  σουπερ μάρκετ στην περιοχή, ενώ φεύγουν και τα μίνι μάρκετ. Προχθές κάηκαν πάλι τρία τρόλεϊ με  ζημιά  600.000 ευρώ» τόνισε η δημοσιογράφος.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή: «Αναρωτιέμαι,  ποιος θα πληρώσει αυτά τα χρήματα ; Και ποιος θα διασφαλίσει λίγη ηρεμία στους ανθρώπους που ζουν εκεί με τον τρόμο;».

 «Οι  φορολογούμενοι πάλι θα τα πληρώσουν, μην έχουμε καμία αμφιβολία. Και να λέμε πάλι καλά που δεν κάηκε κανένας άνθρωπος» συμπλήρωσε η Μάρα Ζαχαρέα.   

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top