Είπε και ελάλησε ξανά ο Μπαλαούρας: Δεν έχω αντίρρηση να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία»

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει με νέα διευκρινιστική ανακοίνωση

Είπε και ελάλησε ξανά ο Μπαλαούρας: Δεν έχω αντίρρηση να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τα Σκόπια και την Μακεδονία, προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση-απάντηση.

Ο κ.Μπαλαούρας, τον οποίο «άδειασαν» μέσω διαρροών το μέγαρο Μαξίμου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι «πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ, για την ονομασία της ΠΓΔΜ, με την οποία συμφωνώ απολύτως, είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «βρήκε ευκαιρία να ξεσαλώσει, απομονώνοντας και κόβοντας φράσεις» από την επίμαχη συνέντευξή του.

Παραθέτοντας τα αποσπάσματα της ραδιοφωνικής συνέντευξης ο κ.Μπαλαούρας απλώς επαναλαμβάνει «Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για όνομα Βόρεια Μακεδονία, όπως και για το Σλαβομακεδονία. Δηλαδή ένας γεωγραφικός ή εθνικός... προσδιορισμός».

Στην συνέχεια ο κ.Μπαλαούρας τονίζει πως «Σε ερώτηση του κ. Ευαγγελάτου αν απορρίπτω το όνομα Μακεδονία απάντησα: "Εγώ προσωπικά όχι.. Πρέπει βέβαια και από την άλλη πλευρά να υπάρξουν κινήσεις τακτοποίησης κάποιων πραγμάτων που δεν τα τακτοποιούν, ίσα-ίσα τα οξύνουν. Αλλά είναι και γελοίο αυτό το πράγμα… ο καθένας να φοράει χλαμύδα και να λέει είμαι απόγονος του Μεγαλέξανδρου"».

«Είναι προτιμότερο για τη ΝΔ να προσπαθήσει να ψελλίσει, έστω και γλίσχρες απαντήσεις για την αυριανή συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, στις οποίες διέπρεψε ως κυβέρνηση» καταλήγει ο κ.Μπαλαούρας.

Δείτε όλη την ανακοίνωση

Μπαλαούρα.docxΜπαλαούρα.docx

Δείτε επίσης:

Από τον ανένδοτο στον Μουζάλα… στο συγχωροχάρτι στον Μπαλαούρα οι ΑΝΕΛ

ΝΔ για Μπαλαούρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσκάπτει την εθνική γραμμή για τη FYROM

ΒΟΜΒΑ από Μπαλαούρα! «Δε θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία για τα Σκόπια»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top