Απίστευτη δήλωση Βούτση: Τα κανάλια φταίνε για τις επιθέσεις στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

«Πολλά περιστατικά σημειώνονται γύρω στις 8 το βράδυ» είπε

Απίστευτη δήλωση Βούτση: Τα κανάλια φταίνε για τις επιθέσεις στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Βούτσης, επιρρίπτοντας ευθύνες για τις επιθέσεις σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα… κανάλια!

Ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε με νόημα πως πολλά από αυτά τα περιστατικά σημειώνονται στις 8 το βράδυ (δηλαδή την ώρα των δελτίων), ενώ υποστήριξε ότι ήταν διαφορετική η στάση των ΜΜΕ απέναντι σε τέτοιου είδους επιθέσεις παλαιότερα: «Σε γεγονότα που συνέβησαν σε άλλες περιόδους σε σχέση με άλλα κόμματα, υπήρχε ένα στοιχείο σαφέστατα αποτρεπτικό, καταγγελτικό και στηλίτευσης τους, από όλα τα ΜΜΕ εκείνη την εποχή. Μερικές φορές μάλιστα καθ’ υπερβολήν. Αντίθετα υπάρχει μια ειδοποιός ποιοτική διαφορά. Αυτές τις εβδομάδες υπάρχει ανοιχτή προτροπή σχετικά με ό,τι γίνεται σε αυτά τα γραφεία και τις επιθέσεις που δέχονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο ίδιος, μάλιστα, είπε πως εδώ και 3 εβδομάδες υπάρχουν κανάλια που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες και πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Η τοποθέτηση του προκάλεσε αντιδράσεις με βουλευτές όπως ο Γιάννης Μανιάτης να υπενθυμίζουν περιστατικά βίας εις βάρος τους που ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν είχε καταδικάσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top