Κουβέλης: Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής - Δεν θέλει και δεν μπορεί η κυβέρνηση

Ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης

Κουβέλης: Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής - Δεν θέλει και δεν μπορεί η κυβέρνηση
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση «δεν θέλει και δεν μπορεί» και υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι δυνατή η συνέχιση της ίδιας πολιτικής».

«Η ΔΗΜΑΡ δεν επενδύει στην αποτυχία των διαπραγματεύσεων. Πρέπει, όμως, να μπει ένα τέλος σε μια πολιτική που, με στόχο την επίτευξη υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, μειώνει τα εισοδήματα, απομυζά την πραγματική οικονομία και αντιφάσκει με τον στόχο της ανάπτυξης» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Η σημερινή κυβέρνηση δεν θέλει και δεν μπορεί να εφαρμόσει προοδευτική πολιτική. Δεν είναι, όμως, δυνατή η συνέχιση της ίδιας πολιτικής, Δεν θα έρθει έτσι η ανάπτυξη. Εύκολες και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν, όμως, λύσεις δίκαιες και αποδοτικές. Και εκεί είναι το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης» πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης.

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου ότι ταυτίζει την πολιτική του με αυτή του Βερολίνου: «Αν στο παρελθόν είχατε ελπίδες για μια εύνοια από τη γερμανική κυβέρνηση στη βάση της τυπικής επίτευξης κάποιων στόχων, τώρα δεν βλέπετε ότι η πολιτική αυτή δεν δίνει λύσεις στο ελληνικό πρόβλημα; Δεν βλέπετε ότι δεν σταματούν να πιέζουν για απορρυθμίσεις και λήψη νέων επιβαρυντικών μέτρων;». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top