Χρυσοχοϊδης στη Βουλή: πήραμε κουφάρια και τα κάναμε μεγάλα έργα

«Σήμερα γίνονται έργα αξίας 8,5 δις ευρώ με 15.000 εργαζόμενους»

Χρυσοχοϊδης στη Βουλή: πήραμε κουφάρια και τα κάναμε μεγάλα έργα

«Στα οδικά έργα πήραμε κουφάρια, εγκαταλελειμμένα έργα. Σήμερα έχουμε έργα αξίας 8,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, με 15.000 εργαζόμενους, τα οποία εκτελούνται στους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας και στο τέλος του 2015 θα έχουν ολοκληρωθεί» τόνισε κατά την ομιλία του στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Όπως ανέφερε, εντός του έτους θα παραδοθούν στην κυκλοφορία, το Πέταλο του Μαλιακού στον ΠΑΘΕ, η γεφύρ��ση της κατολίσθησης στην Τσακώνα, ο αυτοκινητόδρομος του Μορέα, ενώ δημοπρατήθηκε χθες το έργο Πάτρα – Πύργος αξίας 430 εκατομμυρίων ευρώ..

Για τα σιδηροδρομικά έργα ανέφερε: «Σήμερα εκτελούνται έργα από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, στο πιο δύσκολο σημείο, που είναι η διάτρηση του Καλλιδρόμου, το κομμάτι Τιθορέα – Δομοκός, το Αθήνα - Τιθορέα επίσης, σε ότι αφορά την ηλεκτροκίνηση. Τρεισήμισι ώρες διαδρομή θα είναι τέλος του 2016 αυτή η διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Στο σιδηροδρομικό διάδρομο Κορίνθου - Πάτρας, εκτελούνται έργα 800 περίπου και πλέον εκατομμυρίων, για να φτάσουμε στο λιμάνι της Πάτρας» τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top