Έξαλλος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με τους σεισμολόγους: «Είναι σεισμοπροφήτες.Φέρονται ανεύθυνα»

«Δεν ενημερώνουν. Καθηλώνουν από φόβο» είπε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου

Έξαλλος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με τους σεισμολόγους: «Είναι σεισμοπροφήτες.Φέρονται ανεύθυνα»

Έξαλλος με τους σεισμολόγους είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, ξεσπάθωσε εναντίον τους, λέγοντας:

«Αυτοί όλοι οι μετά σεισμόν “σεισμοπροφήτες”, που συνωστίζονται στα κανάλια, φέρονται ανεύθυνα. Δεν ενημερώνουν αλλά καθηλώνουν στο φόβο. Θα βοηθήσουν περισσότερο αν γυρίσουν στις δουλειές τους. Και τους καλώ να το πράξουν.

Η υπόθεση του σεισμού της Κεφαλονιάς είναι υπόθεση όλων μας. Το πρόβλημα των Κεφαλλονιτών είναι πρόβλημα δικό μας. Χωρίς καμιά εκμετάλλευση και χωρίς κορόνες.

Τους καλώ –επαναλαμβάνω- όλους αυτούς να γυρίσουν στις δουλειές τους και να ασχοληθούν με ευθύνη, για ένα ζήτημα που αφορά τη φήμη της χώρας μας και αφορά και τη ζωή των ανθρώπων. Ευχαριστώ πολύ» είπε σε έντονο ύφος ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο οποίος όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, αναλαμβάνει ρόλο «κλειδί», ως γενικός συντονιστής των κυβερνητικών ενεργειών, για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό στην Κεφαλονιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top