Αίσθηση από βίντεο με επίθεση Παναγιώταρου σε Σκοπιανό οδηγό φορτηγού

Κα�� «αντίδραση» από την οργάνωση (;) «Μαύροι Πάνθηρες»

Αίσθηση από βίντεο με επίθεση Παναγιώταρου σε Σκοπιανό οδηγό φορτηγού

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον βουλευτή της "Χρυσής Αυγής" Ηλία Παναγιώταρο να σταματά έναν φορτηγατζή από τα Σκόπια και με βάναυσο τρόπο να του λέει να μην ξαναπατήσει στην Ελλάδα, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr.

Μάλιστα του κολλάει ένα σήμα στο μέτωπο.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν επιτίθενται μόνο σε πολίτες διαφορετικής εθνικότητας αλλά και σε πολίτες διαφορετικών αντιλήψεων.Και κυρίως επιτίθενται τραμπούκικα και ύπουλα ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα» σχολίασε κατά την ομιλία του σήμερα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Τσίπρας.

Την ίδια στιγμή, μετανάστες που ζουν στη χώρα μας φέρονται να οργανώθηκαν σε ομάδες και με την ονομασία ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ να προσπαθούν να αμυνθούν στις επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής». Μάλιστα, επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω κινητών τηλεφώνων και των social media. Ένας από αυτούς, με καταγωγή από την Κένυα, μίλησε στο βρετανικό κανάλι Channel 4.

Οι ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ υποστηρίζουν ότι η οργάνωσή τους έχει καθαρά αμυντικό χαρακτήρα και προειδοποιούν τη «Χρυσή Αυγή» να σταματήσει να τους κυνηγά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top