Πρωτοβουλίες και συναντήσεις Βενιζέλου για «μέτωπο του Νότου»

«Κινητικότητα» του ΠΑΣΟΚ στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές

Πρωτοβουλίες και συναντήσεις Βενιζέλου για «μέτωπο του Νότου»
Τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου «του ευρωπαϊκού πολιτικού -και όχι απλά γεωγραφικού- Νότου» για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη θα θέσει στις συναντήσεις του το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με την Ιπποκράτους, εν όψει και των εκλογών του Μαΐου 2014 για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις επόμενες εβδομάδες «θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα στο χώρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με την ενεργή συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ».

Στις 14 και 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι συνάντηση των σοσιαλιστικών κομμάτων του Νότου (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα) με πρωτοβουλία του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και του γραμματέα του Αρλέμ Ντεζίρ.

Στις 21 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί στη Σόφια η Σύνοδος των ηγετών των κομμάτων που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, μετά από πρόσκληση του ηγέτη του βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και Προέδρου του ΕΣΚ Σεργκέι Στάνισεφ, ενώ οι σοσιαλιστές ηγέτες θα συναντηθούν στις 8 Ιουλίου στη Λισαβόνα με πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Δημοκρατών και Σοσιαλιστών.

​​
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top