Τατσόπουλος: νεοναζί που κρύβονται ο Χρ. Παππάς και ο Η. Κασιδιάρης

Νέα επίθεση σε Χρυσή Αυγή από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τατσόπουλος: νεοναζί που κρύβονται ο Χρ. Παππάς και ο Η. Κασιδιάρης
Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος εναντίον της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.O κ. Τατσόπουλος επανήλθε στις κατηγορίες του εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, τον οποίο κατηγόρησε εκ νέου ότι είναι υμνητής του ναζισμού, ενώ υποστήριξε ότι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα κάποιος, αν αναζητήσει στο Google τα κείμενά του για γνωστούς νεοναζί, όπως για τον νεοναζί παιδόφιλο Γιούλιους Στράιχερ, ο οποίος καταδικάσθηκε σε απαγχονισμό με απόφαση του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης.

«Πατήστε Παππάς Βερολίνο και θα δείτε ότι ο Παππάς στην εφηβεία των 43 ετών θρηνεί για τους “μαχητές του Βερολίνου”» ��νέφερε. Υποστήριξε επίσης ότι μόλις το 2011 ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτηρίζει τον Χίτλερ ως «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή» και θρηνεί επειδή έχασαν τον πόλεμο.
«Μέχρι το 2011 δεν έκρυβαν ότι είναι νεοναζί. Ας πουν οι άνθρωποι ή ότι είμαστε οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές ή ότι “ναι ήμασταν ναζιστές, τώρα είμαστε εθνικιστές”, κι ας παραδεχθούν το λάθος τους» πρόσθεσε.
Όσον αφορά την εναντίον του κατηγορία της Χρυσής Αυγής ότι κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία, απάντησε: «Κατ’ αρχήν θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη γιατί ο Παππάς μου έχει ζητήσει και 100.000 ευρώ με αγωγή… Η Βουλή των Ελλήνων κατά πλειοψηφία έκρινε ότι δεν μπορεί να παραπέμψει για πολιτικούς λόγους. Η ασυλία προτού αρχίσουν οι εκτροπές και φτάσουμε σε αυτά τα χάλια, για αυτό τον λόγο θεσπίστηκε, για να προστατεύει από πολιτική δίωξη».

​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top