Νέος τρικούβερτος καβγάς στο ΠΑΣΟΚ: Ξυνίδης εναντίον Κουκουλόπουλου

«Ψεύτη πάρε πίσω ότι είπες» του έγραψε στο blog του!

Νέος τρικούβερτος καβγάς στο ΠΑΣΟΚ: Ξυνίδης εναντίον Κουκουλόπουλου

Νέος τρικούβερτος καβγάς ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή και πάλι τα οικονομικά του κόμματος, αλλά με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον πρώην γραμματέα του Σωκράτη Ξυνίδη (επί ηγεσίας Γιώργου Παπανδρέου) και τον βουλευτή του Πάρη Κουκουλόπουλο.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του κ. Κουκουλόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, με τις οποίες στρεφόταν ευθέως κατά του Σωκράτη Ξυνίδη αλλά και του Γιάννη Ραγκούση (που επίσης είχε διατελέσει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επί ηγεσίας Γιώργου Παπανδρέου), στους οποίους απέδωσε ευθύνες για την «μαύρη τρύπα» στα κομματικά ταμεία. Όπως υποστήριξε οι κύριοι Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το κόμμα με απλήρωτους εργαζόμενους, ενώ τους απηύθυνε το ερώτημα εάν αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις γι' αυτό.

«Αν ήμασταν εταιρεία, το χρέος μας θα είχε διαγραφεί ως επισφαλές και θα είχαμε μπει στο άρθρο 99» δήλωσε επίσης, ενώ πρόσθεσε ότι «τουλάχιστον τρεις γραμματείς του κινήματος έχουν πάντα και μια κακή κουβέντα να πουν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα αντί να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τι συνέβη», συμπεριλαμβάνοντας πιθανότατα στο κάδρο των ευθυνών και τον επίσης «παπανδρεϊκό» Μιχάλη Καρχιμάκη.
«Ψεύτη Κουκουλόπουλε πάρε πίσω ότι είπες, αλλιώς θα τα πάρεις πίσω στις αίθουσες των δικαστηρίων» ήταν η απάντηση του Σ. Ξυνίδη, μέσα από το προσωπικό του blog.

O πρώην γραμματέας και πρώην ��φυπουργός πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τον τρόπο αντίδρασής του. Στην επεισοδιακή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στις 3/11/2011, όταν η Εύα Καϊλή σηκώθηκε όρθια και φώναζε γιατί διακόπηκε η συνεδρίαση και δεν της δόθηκε ο λόγος, ο Σωκράτης Ξυνίδης, ακούστηκε να σχολιάζει δυνατά: «Σιγά την καλτσοδέτα»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top