Παραλίγο να ξεμαλλιαστούν Άδωνις–Μελάς για τη βαφή για υγιή μαλλιά και λαμπερό χρώμα!

Έξαλλος ο Καμμένος:Γραφικός και λασπολόγος ο Άδωνις, χουντικός ο Βορίδης

Παραλίγο να ξεμαλλιαστούν Άδωνις–Μελάς για τη βαφή για υγιή μαλλιά και λαμπερό χρώμα!

Για την κόντρα του με τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που ξεκίνησε μέσω twitter με αφορμή το .. χρώμα μαλλιών και τη βαφή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Πάνος Καμμένος.

«Δεν θα μιλήσουμε για γραφικότητες, να μιλήσουμε για πολιτική αντιπαράθεση», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε πως όλα αυτά εντάσσονται στην τακτική λάσπης και επιθέσεων εναντίον των ΑΝΕΛ, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάκη Βορίδη, τονίζοντας: «Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στο κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΕΝ του Παπαδόπουλου».

Νωρίτερα, ο κος Γεωργιάδης επιτέθηκε με πολύ σκληρή γλώσσα στον Πάνο Καμμένο , αφήνοντας για ακόμη μια φορά αιχμές για τα μαλλιά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων!!!

Μόνο η Σκορδά, η Χρηστίδου και η Μπουλέ έλειπαν από το πάνελ!

Η σημερινή σκληρή έκλειψη Ηλίου έφερε μεγάλη ένταση στην πρωινή εκπομπή του Mega. Άδωνις Γεωργιάδης και Παναγιώτης Μελάς αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες για τα «μάτια» του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου!

Όλα ξεκίνησαν όταν η κουβέντα πήγε στα δάνεια των κομμάτων!

«Ήταν βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας 20 χρόνια και τώρα μιλάει για τα δάνεια των κομμάτων. Δεν θα ανεχτώ την υποκρισία από τους Φαρισαίους» είπε ο κος Γεωργιάδης.

«Εσείς είστε οι Φαρισαίοι» απάντησε ο κος Μελάς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον κο Γεωργιάδη να συμπληρώνει «θυμήθηκε τώρα τα δάνεια. Σε αυτόν τον τύπο μόνο με το κομοδινί μαλλί μπορώ μόνο να απαντήσω».

Υπενθυμίζουμε πως ο κος Γεωργιάδης επιτέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ώρα στον κο Καμμένο με μπηχτές για τα μαλλιά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την Δευτέρα: «Συγγνώμη είδα τώρα την εμφάνιση Πάνου Καμμένου σήμερα στον Σκάι. Πρόεδρε σου ξέφυγε λίγο η βαφή στο πλάι...τί νούμερο είναι; 7 Loreal?»

Λέτε ο κος Γεωργιάδης να φάει τη δουλειά από τις εικονιζόμενες παρουσιάστριες και να είναι αυτός το επόμενο πρόσωπο της καμπάνιας της γνωστής εταιρείας βαφών;;; Δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή του στη συγκεκριμένη απόχρωση, εκτός αν η κα Μανωλίδου τιμά δεόντως αυτή τη βαφή και έτσι του έχει γίνει έμμονη ιδέα!

Στο δεύτερο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Α.Γεωργιάδη και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Μελά, ο πρώτος «έκλεψε την παράσταση», παρομοιάζοντας τον κο Καμμένο με «γιατρό που πάει να θεραπεύσει τον καρκίνο με ξεμάτιασμα και μαντζούνια».

Δείτε βίντεο από το Πρωινό ΑΝΤ1 και την Κοινωνία ώρα Mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top