ΚΛΕΙΝΟΥΝ οι Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας-Τέρμα τα γεμιστά παρά την αισιοδοξία της Φωτίου

Χιλιάδες πολίτες αγωνιούν

​"Λουκέτο" μπαίνει από την 1η Νοεμβρίου στις Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας. Οι εργαζόμενοι πετιούνται στο δρόμο και εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που ζουν σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού μένουν στον αέρα.

118.000 πολίτες που τα τελευταία 4 χρόνια λάμβαναν βοήθεια από κοινωνικά συσσίτια, φαρμακεία, ��πνωτήρια και παντοπωλεία ζουν με την αγωνία.

Οι κοινωνικές δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας ξεκίνησαν να λειτουργούν το 2012 και οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την επαναπροκήρυξη των θέσεων εργασίας.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να συνεχιστεί η λειτουργία έως την έναρξη λειτουργίας των δομών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, διαφορετικά χιλιάδες ωφελούμενοι θα βρεθούν χωρίς βοήθεια.

Από την πλευρά της, η αρμόδια υπουργός Θεανώ Φωτί��υ λέει ότι το πρόγραμμα θα επαναλειτουργήσει, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το πότε. Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε, ότι η κυρία Φωτίου είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο πως χρειάζεται και εφευρετικότητα για να β��ούμε απ' το μνημόνιο, φέρνοντας για παράδειγμα τα γεμιστά! Τελικά, δεν χρειάζεται μόνο αυτό!

Την Τρίτη, οι εργαζόμενοι στις Δομές έχουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top