Δηλητηρίασε την 18 ημερών κόρη του για να μην πληρώσει διατροφή!

Του επιβλήθηκε ποινή 50 ετών!

Δηλητηρίασε Την Κόρη Του Για Να Μην Πληρώνει Διατροφή

Ένας πατέρας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ καταδικάστηκε για τη δηλητηρίαση της νεογέννητης κόρης του.

Ο Κέρτις Τζακ θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς αποδείχθηκε και αργότερα ο ίδιος ομολόγησε, ότι δηλητηρίασε με αντιψυκτικό μπουκάλια με μητρικό γάλα της 18 ημερών κόρης του. Η μητέρα του παιδιού βρισκόταν ακόμη στο νοσοκομείο για ανάρρωση.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, ο Κέρτις παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, καθώς δεν ήθελε πληρώνει διατροφή για ένα παιδί που δεν επιθυμούσε να έρθει στον κόσμο. 

«Αφού παρέδωσε το μητρικό γάλα στη γιαγιά του παιδιού, η οποία φρόντιζε και την άλλη κόρη της γυναίκας, το παιδί αρρώστησε βαριά μέσα σε 24 ώρες, με την υποψία ότι είχε δηλητηριαστεί. Ο Τζακ παραδέχτηκε ότι πρόσθεσε αντιψυκτικό στο μητρικό γάλα», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση στο Facebook.

Πατέρας δηλητηρίασε το μητρικό γάλα της κόρης του

Φωτογραφία South Fulton Police Dept

Το περιστατικό συνέβη την 1η Οκτωβρίου 2020 και ο Τζακ συνελήφθη εβδομάδες αργότερα, αφού η κόρη του αρρώστησε και βρέθηκε θετική σε αιθυλενογλυκόλη, μια χημική ουσία που βρίσκεται συνήθως στο αντιψυκτικό.

«Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Πολιτεία παρουσίασε μαρτυρίες από τη μητέρα του παιδιού, τη γιαγιά, τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου και ιατρικούς εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένης της επίδειξης του πόσο εύκολο ήταν να δηλητηριάσει κανείς το μητρικό γάλα», πρόσθεσε η αστυνομία του South Fulton.

Το κορίτσι, που τότε ήταν μόλις 18 ημερών, κατάφερε τελικά να αναρρώσει και τώρα είναι τριών ετών.

Ο Τζακ και η μητέρα του παιδιού ήταν αρχικά συνάδελφοι και ξεκίνησαν σχέση τον Ιανουάριο του 2020. Πριν από την εγκυμοσύνη της, φέρεται να είχε επιμείνει να κάνει έκτρωση, κάτι που η ίδια δεν επιθυμούσε.

Την Πέμπτη το δικαστήριο έκρινε τον Τζακ ένοχο για όλες τις κατηγορίες και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 50 ετών, εκ των οποίων αναμένεται να εκτίσει τα 40.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top