Ζευγάρι Ισπανών κακοποιήθηκε στην Ινδία – Επτά άνδρες βίασαν τη γυναίκα

Οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια τον άνδρα

Τρεις άνδρες συνέλαβε η αστυνομία της Ινδία και αναζητά ακόμα τέσσερις για την επίθεση εναντίον ενός ζευγαριού Ισπανών τουριστών και τον ομαδικό βιασμό της γυναίκας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε το ζευγάρι σε άθλια κατάσταση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην άκρη ενός δρόμου. Τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα είχαν σημάδια από ξυλοδαρμό.

 

 

Ο αστυνομικός διευθυντής στην πόλη Ντούμκα, της ανατολικής Ινδίας, Πίταμπερ Σινγκ Χερουάρ, αρκέστηκε μόνο να πει ότι τα θύματα κατήγγειλαν στις αρχές ότι «προσβλήθηκε η αιδώς τους» από επτά άνδρες. 

Ινδία: Τι υποστήριξε το ζευγάρι

Ο Βισέντε και η Φερνάντα, όπως συστήθηκαν οι ίδιοι, μιλώντας στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 3, είπαν πως οι επτά άνδρες βίασαν τη γυναίκα και χτύπησαν επανειλημμένα τον άνδρα. 

 

 

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, είχαν κατασκηνώσει κοντά στο σημείο της επίθεσης γιατί δεν είχαν καταφέρει να βρουν ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσουν. 

«Με βίασαν, ο ένας μετά τον άλλο, ενώ μερικοί παρακολουθούσαν, και συνέχισαν για περίπου δύο ώρες», είπε στη συνέντευξη η Φερνάντα, η οποία έχει βραζιλιάνικη και ισπανική υπηκοότητα.

 

 

Νωρίτερα το Σαββατοκύριακο το ζευγάρι είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο στον κοινό λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο περιέγραφε τι συνέβη. 

Στον λογαριασμό αυτό αναρτούν εικόνες από τα ταξίδια που κάνουν με μοτοσικλέτα σε όλο τον κόσμο και έχουν σχεδόν 200.000 ακολούθους. 

Σε ένα νέο βίντεο, ο Βισέντε και η Φερνάντα, η οποία έχει μώλωπες στο πρόσωπό της, ευχαριστούν τους ακολούθους τους για την υποστήριξή τους.

 

 

Το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι στέλνει προσωπικό στην περιοχή και ότι ήρθε σε επαφή με τις αρχές, ενώ το βραζιλιάνικο υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως επεδίωξε να έρθει σε επαφή με τη Βραζιλιάνα πολίτη μέσω της πρεσβείας της Βραζιλίας στο Νέο Δελχί και είναι διαθέσιμο για να προσφέρει κάθε σχετική βοήθεια.

Ο Χερουάρ, ο διευθυντής της αστυνομίας της Ντούμκα, δήλωσε το Σάββατο, ότι ένα από τα πρόσωπα που συνελήφθησαν έδωσε στις αρχές τα ονόματα και των άλλων εμπλεκομένων. Ο Χερουάρ πρόσθεσε ότι ιατροδικαστικό εργαστήριο βοηθάει στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top