Ιταλία: Συνελήφθη ο δολοφόνος της Βανέσσας – Δε δέχθηκε ότι τον χώρισε

«Μη σκεφτείς ποτέ ότι μπορείς να μου την κάνεις», την είχε απειλήσει

Συνελήφθη σήμερα ο δολοφόνος της 27χρονης Βανέσας Μπάλαν, ο οποίος αναζητούταν από την ιταλική αστυνομία. Ο 41χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Κόσοβο, εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Τρεβίζο της Ιταλίας και βρίσκεται υπό προσωρινή κράτηση. 

Ιταλία: Άγρια δολοφονία 27χρονης μητέρας – Τη σκότωσε με επτά μαχαιριές

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τον Μπουγιάρ Φαντάι, ο οποίος χθες έφτασε με το αυτοκίνητό του σχεδόν μέχρι τα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με τη La Repubblica, η 27χρονη είχε γνωρίσει τον φερόμενο ως δράστη στο σούπερ μάρκετ, όπου δούλευε ως ταμίας. Το θύμα διατήρησε μαζί του για λίγους μήνες παράνομη σχέση, αλλά αποφάσισε να τη διακόψει, κάτι που εξόργισε τον 41χρονο. 

Ο δολοφόνος της 27χρονης Βανέσσας συνελήφθη στο Τρεβίζο

Ο δολοφόνος της 27χρονης Βανέσσας συνελήφθη στο Τρεβίζο

Η γυναίκα, η οποία ήταν τριών μηνών έγκυος, αποκάλυψε την αλήθεια στον σύντροφό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί, τεσσάρων ετών. Του είπε ότι την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε και μαζί πήγαν στην αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση. 

Η αστυνομία, μετά από αυτό πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του Φαντάι, όπου κατάσχεσε τρία κινητά τηλέφωνα. Ο ίδιος όμως έδειχνε να έχει ηρεμήσει και γι’ αυτό η 27χρονη δε ζήτησε να ληφθούν περιοριστικά μέτρα εναντίον του. 

Χθες όμως, εντελώς ξαφνικά, παρουσιάστηκε έξω από την πόρτα του σπιτιού της, την έσπασε με σφυρί και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του. 

Ο δολοφόνος της 27χρονης δε δέχθηκε ότι σταμάτησε την παράνομη σχέση που διατηρούσαν

Ο δολοφόνος της 27χρονης δε δέχθηκε ότι σταμάτησε την παράνομη σχέση που διατηρούσαν

«Μη σκεφτείς ποτέ ότι μπορείς να μου την κάνεις», την είχε απειλήσει με ανάρτησή του στα  social media, λίγο πριν τη δολοφονήσει.

Στις 11 Νοεμβρίου, πάλι στην περιφέρεια Βένετο, είχε δολοφονηθεί από τον πρώην αρραβωνιαστικό της η 22χρονη φοιτήτρια Τζούλια Τσεκετίν. 

Ο συνομήλικός της και δράστης Φιλίπο Τουρέτα δε δεχόταν ότι είχαν χωρίσει και επαναλάμβανε, με παραληρηματικό τρόπο, ότι «η Τζούλια έπρεπε να είναι μόνον δική του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top