Βερολίνο: Λάθος ή φάρσα ο ένοπλος σε σχολείο; Tι βρήκαν οι αστυνομικοί

Υπήρξαν αναφορές ότι ύποπτος μπήκε στο προαύλιο κρατώντας κάτι σαν όπλο

Βερολίνο: Λήξη Συναγερμού Για Τον Ένοπλο Σε Σχολείο

Πανικός επικράτησε σε σχολείο του Βερολίνου μετά από αναφορές για οπλισμένο άνδρα που μπήκε στον χώρο του σχολείου, στην περιοχή Κρόιτσμπεργκ. Οι καταγγελίες έκαναν λόγο για ύποπτο που φέρεται να μπήκε στο προαύλιο, κρατώντας κάτι που έμοιαζε με όπλο.

Σύμφωνα με γερμανικό μέσο ενημέρωσης, ένας ύποπτος εθεάθη να στοιβάζει τσάντες στο προαύλιο.  Οι αρχές έδρασαν άμεσα, ζητώντας από τους μαθητές να παραμείνουν στις σχολικές αίθουσες, όσο οι αστυνομικοί ερευνούσαν το κτίριο. 

«Ειδοποιηθήκαμε περίπου στις 9.30 π.μ. μέσω της εφαρμογής Nora», δήλωσε μια εκπρόσωπος της βερολινέζικης αστυνομίας, προσθέτοντας ότι «Ένας άνδρας με όπλο λέγεται ότι εθεάθη μπροστά από το σχολείο. Στη συνέχεια δόθηκε εντολή στους μαθητές να παραμείνουν στις σχολικές εγκαταστάσεις. Λίγο αργότερα έγινε και δεύτερη κλήση έκτακτης ανάγκης στην αστυνομία μέσω της εφαρμογής. Όπως μας ανέφεραν, ο ένοπλος μπήκε στην συνέχεια μέσα στο σχολικό κτίριο και άρχισε να στοιβάζει ύποπτες τσάντες», είπε η εκπρόσωπος. 

Μετά από λίγη ώρα, οι μαθητές εθεάθησαν να βγαίνουν από τις σχολικές τους τάξεις και να καλούν τους γονείς τους. Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα πάντως, δεν εντοπίστηκε κανείς και τίποτα ύποπτο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί εάν επρόκειτο για λάθος ή φάρσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top