Τουρκία: Ένοπλη επίθεση εναντίον του κόμματος της Ακσενέρ

Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη

Τουρκία: Επίθεση Στα Γραφεία Της Ακσενέρ

Συναγερμός σήμανε στην Τουρκία μετά την ένοπλη επίθεση που έγινε στα γραφεία του Καλού Κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

 

 

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, των οποίων ο αριθμός είναι προς το παρόν άγνωστος.

Τουρκία: Νέα ανησυχία για την υγεία του Ερντογάν

Η ένοπλη επίθεση έγινε στα τοπικά γραφεία του Καλού Κόμματος στη συνοικία Μέρτερ της Κωνσταντινούπολης, με ένα στέλεχος του κόμματος να ανεβάζει και φωτογραφία με τη σφαίρα που διαπέρασε τη τζαμαρία των γραφείων.

H Μεράλ Ακσενέρ - AP

H Μεράλ Ακσενέρ - AP

Η τουρκική αντιπολίτευση καταδίκασε την επίθεση. 

Ερντογάν: «Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου, Θεού θέλοντος»

«Καταδικάζω την ένοπλη επίθεση στην τοπική οργάνωση Κωνσταντινούπολης του Καλού Κόμματος. Μεταφέροντας τις καλύτερες ευχές μου στους φίλους μας, υπογραμμίζω την προσδοκία μας οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό», έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Από τη μεριά του, ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Τουρκίας, Σεγίτ Τορούν, καταδίκασε την ένοπλη επίθεση και ευχήθηκε «όλοι οι δράστες που εμπλέκονται στην πολιτική του φτηνού εκφοβισμού να λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου το συντομότερο δυνατό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top