Πρώην παίκτης του MMA κατακρεούργησε με 17 μαχαιριές την πρώην σύντροφό του

Έκρυψε τη σορό της σε κάδο μέσα στην ντουλάπα του

Πρώην Παίκτης MMA Δολοφόνησε Τη Σύντροφό Τπου

Πρώην παίκτης του MMA κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφό του με 17 μαχαιριές και στη συνέχεια έκρυψε τη σορό της στην ντουλάπα του σπιτιού του στην πολιτεία Τενεσί.

Ο 28χρονος Dwayne Herelle Jr. κατηγορείται για τον φόνο της 24χρονης συντρόφου του, έξω από το σπίτι των γονιών της, όπου και έμεναν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη αδελφή του θύματος, ο 28χρονος περίμενε τη σύντροφό του να επιστρέψει στο σπίτι από τη βάρδιά της στη δουλειά, όταν «σηκώθηκε κρυφά από πίσω και της έστησε ενέδρα»: Την έσυρε και τη μαχαίρωσε επανειλημμένα μπροστά από το σπίτι των γονιών της.

Την Τετάρτη, οι ερευνητές αποκάλυψαν ότι η 24χρονη είχε μαχαιρωθεί πάνω από 17 φορές! Στη συνέχεια, ο πρώην αθλητής έσυρε το σώμα της στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, οδήγησε μέχρι το σπίτι του, όπου τοποθέτησε τα λείψανά της σε έναν αποθηκευτικό κάδο και έκρυψε τον κάδο στην ντουλάπα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι τσακώθηκε έντονα πριν τη δολοφονία.  

Σκότωσε τη σύντροφό του επειδή τον χώρισα

Ο 28χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την πρώην σύντροφό του / Φωτογραφία Facebook

Οι αρχές εντόπισαν ένα ματωμένο παντελόνι και το πορτοφόλι της συντρόφου του που βρέθηκαν πεταμένα σε κάδο σκουπιδιών πίσω από ένα παντοπωλείο.

Οι γονείς της 24χρονης ανησύχησαν όταν η κόρη τους δεν επέστρεψε. Έτσι αποφάσισαν να εξετάσουν τα πλάνα από τις κάμερες παρακολούθησης έξω από το σπίτι τους, όταν και φέρεται να είδαν τον 28χρονο να τη σέρνει έξω από το κάδρο της κάμερας.

Ο αθλητής, αν και στην αρχή υποστήριξε ότι ήταν σε ξενοδοχείο την ώρα του φόνου, τελικά ομολόγησε ότι τη σκότωσε και αποκάλυψε πού είχε κρύψει τη σορό της.

Πρώην αθλητής του MMA σκότωσε την πρώην σύντροφό του

Ο 28χρονος μαχαίρωσε 17 φορές τη φίλη του και την έκρυψε σε κάδο μέσα στην ντουλάπα του / Φωτογραφία Facebook

Το ζευγάρι φέρεται να είχε χωρίσει ένα μήνα πριν τη δολοφονία, σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, η οποία υποστήριξε ότι η σχέση τους ήταν «καταχρηστική τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά».

«Ενώ οι περισσότεροι 24χρονοι σχεδιάζουν την καριέρα και το μέλλον τους και είναι αισιόδοξοι για τον κόσμο, η Αϊρίν πέρασε μερικούς από τους τελευταίους μήνες της ζωής της κακοποιημένη, ταπεινωμένη, τρομοκρατημένη και φοβισμένη. Έδειξε τεράστια γενναιότητα εγκαταλείποντας την καταχρηστική της σχέση και ήταν τόσο χαρούμενη που ξεκίνησε τη νέα της ζωή με την υποστήριξη της οικογένειάς της, μέχρι που την κυνήγησε στην αυλή, όπου δολοφονήθηκε βάναυσα ένα μήνα αργότερα», έγραψε η αδελφή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top