Αυστραλία: 24χρονη βρήκε τραγικό θάνατο μετά από ονειρικό ταξίδι στο Μπαλί

Βρέθηκε θετική στον Covid και υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω μυοκαρδίτιδας

Η Hayley και ο Ben

Τραγική κατάληξη είχε μια νεαρή Αυστραλή καθώς μια μέρα αφότου γύρισε από ονειρικές διακοπές στο Μπαλί με τον σύντροφο της πέθανε από Covid.

Κορωνοϊός: Κόλλησαν 14 μέλη οικογένειας και ένας εξ αυτών πέθανε

Η Hayley Beadman από την Aldinga της Νότιας Αυστραλίας, πέθανε σε νοσοκομείο της Αδελαΐδας την Τρίτη μετά από καρδιακή ανακοπή λόγω μυοκαρδίτιδας.

Η 24χρονη και ο σύντροφός της Ben Moore βρέθηκαν θετικοί στον Covid στις 23 Νοεμβρίου αφού επέστρεψαν από τις διακοπές τους.Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, η Hayley άρχισε να νιώθει πόνους στο στήθος, κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω διερεύνηση των συμπτωμάτων της.

Ενώ ήταν στο νοσοκομείο η καρδιά της σταμάτησε και το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στη Hayley για 50 λεπτά.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα προκλημένο κώμα από το οποίο η οικογένεια της Hayley είπε ότι είχε ξυπνήσει τελικά, με τη νεαρή γυναίκα να πιστεύεται ότι βρισκόταν στο δρόμο της ανάρρωσης τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι γιατροί έφτασαν στο σημείο να την αποκαλούν «η πιο άρρωστη γυναίκα στην Αδελαΐδα» κατά τη διάρκεια του γενναίου αγώνα της για να ζήσει. 

«Τώρα είναι ξύπνια. Ανοιγοκλείνει κατά παραγγελία και τα μάτια της κινούνται στο δωμάτιο. Η Hayley παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε, έχασε αυτή την εβδομάδα τη μάχη με την ζωή. Μια μάχη που διήρκεσε για ένα μήνα με τη μυοκαρδίτιδα, μια κατάσταση που προκαλεί φλεγμονή στην καρδιά».

Κόρινθος: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε νοσήσει με κορωνοϊό

Η φίλη Moni Burrell που είχε ξεκινήσει ένα GoFundMe για λογαριασμό της Hayley είπε ότι η απώλειά της ήταν βαθιά. «Όμορφο κορίτσι, άφησες μια πληγή στις καρδιές όλων μας», έγραψε στο Facebook.

Η Hayley και ο Ben ήταν μαζί πέντε χρόνια και πρόσφατα αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι μαζί στην Aldinga, νότια της Αδελαΐδας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top