Ινδία: Κωφάλαλος 10χρονος παγιδεύτηκε σε πηγάδι 24 μέτρων

Προσπαθούν να τον σώσουν, αλλά βρ΄σικουν συνέχεια φίδια και σκορπιούς!

Παγκόσμια αγωνία για ένα κωφάλαλο αγόρι στην Ινδία, το οποίο είναι εγκλωβισμένο σε ένα πηγάδι και γίνονται τιτάνιες προσπάθειες για σωθεί.

Μια πραγματική μάχη με το χρόνο δίνεται να βγει ζωντανός από βάθος 24 μέτρων ο 10χρονος Σαχού. Βρίσκεται εκει παγιδευμένος από την Παρασκευή, όταν έπεσε στο πηγάδι ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του. 

Ινδία: Έδεσε την 5χρονη κόρη της στην ταράτσα και την άφησε στον καύσωνα

Με κάμερα που έχουν κατεβάσει, στρατός και υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών παρακολουθούν το παιδί κι ευτυχώς ανταποκρίνεται καλά προς το παρόν. Με σωλήνα του παρέχουν οξυγόνο, ενώ κατάφερε να φάει μια μπανάνα που τους έδωσαν οι διασώστες. 

Εκσκαφείς σκάβουν προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα τούνελ, αλλά αυτό που ανακαλύπτουν συνεχώς είναι τεράστια δηλητηριώδη φίδια και σκορπιούς, τα οποία μαζί με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες εμποδίζουν το έργο της διάσωσης. Η ιστορία αυτή θυμίζει τον μικρό Ταγιάν που για τέσσερις μέρες είχε παγιδευτεί στα 100 μέτρα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Όλοι ελπίζουν ο 10χρονος να βγει ζωντανός. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top