Ινδία: Αγέλη από πιθήκους σκότωσε 5χρονη - Την τσίμπησαν σε όλο το σώμα της

«Φώναζε για βοήθεια» - Συγκλονίζει ο πατέρας της

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, όταν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι «έχασε» τη ζωή του, αφού δέχθηκε επίθεση από μανιώδεις μαϊμούδες ενώ έπαιζε με τους φίλους του. 

Η Narmada έπαιζε στις όχθες του ποταμού Nakatiya στο Bareilly, στην πολιτεία Uttar Pradesh, με τους φίλους της, όταν δέχθηκε επίθεση από το κοπάδι πιθήκων.

Στο φρικιαστικό θέαμα, τα υπόλοιπα παιδάκια άρχισαν αν φωνάζουν σε βοήθεια. Κάτοικοι του χωριού έσπευσαν στο σημείο και έσωσαν το τραυματισμένο κορίτσι από τους πιθήκους.

πίθηκοι

Αγέλη πιθήκων επιτέθηκαν και σκότωσαν πεντάχρονο κοριτσάκι στην Ινδία - AP Image

Το παιδί αιμορραγούσε από παντού, αφού οι πίθηκοι το είχαν τσιμπήσει σχεδόν σε όλο το κορμάκι του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

πίθηκοι Ινδία

Πάνω από 50.000.0000 πίθηκοι ζουν στην Ινδία - AP Image

Ο πατέρας του Narmada, περιέγραψε πώς η κόρη του, η οποία ήταν το μικρότερο από τα τρία παιδιά του, έκλαιγε για βοήθεια όταν έφτασε στο σημείο. Μιλώντας στους Times of India είπε:

Οι πίθηκοι ήταν αρκετά επιθετικοί και είχαν δαγκώσει την κόρη μου παντού. Όταν έφτασα στο σημείο, η κόρη μου φώναζε για βοήθεια.

Η άγρια επίθεση είναι η τελευταία σε μια μακρά σειρά τραγωδιών που σχετίζονται με μαϊμούδες στην Ινδία, η οποία θεωρείται ότι φιλοξενεί περίπου 50 εκατομμύρια μέλη από τα θηλαστικά.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, οι κάτοικοι παρακολούθησαν με τρόμο τους πίθηκους να σκοτώνουν 250 σκυλιά στο χωριό Majalgaon, στην πολιτεία Μαχαράστρα, σέρνοντας τα άτυχα ζώα στις κορυφές κτιρίων και δέντρων και ρίχνοντάς τους κάτω.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top