Μπογκοτά: 16 χρόνια κάθειρξη για βασανισμό και απόπειρα δολοφονίας 17χρονου

Ανάγκασε το θύμα του να πιει οξύ και το πυροβόλησε με πλαστικές σφαίρες

Σαΐντ Μπογκοτά

Ο Γάλλος ηθοποιός Σαΐντ Μπογκοτά, γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Πατάγια» και «Ταξί 5», καταδικάστηκε την Τρίτη σε κάθειρξη 16 ετών για την απαγωγή, τον βασανισμό και την απόπειρα δολοφονίας ενός 17χρονου, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. 

Δύο συνεργοί του που συμμετείχαν στις πράξεις αυτές, καταδικάστηκαν επίσης σε κάθειρξη 10 και 13 ετών. Ένας ανήλικος, που κατηγορήθηκε για συνέργεια, απαλλάχθηκε.

Ο μικρόσωμος ηθοποιός καταδικάστηκε για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε έναν μαθητευόμενο μηχανικό, τον νέο σύντροφο της πρώην φίλης του.

Σαΐντ Μπογκοτά

Τον ανάγκασε να πιει οξύ, τον πυροβόλησε στο κεφάλι με πλαστικές σφαίρες και απείλησε να τον κάψει

Το θύμα απήχθη τον Δεκέμβριο του 2018 και μεταφέρθηκε στο υπόγειο του κτιρίου όπου κατοικούσε ο Μπογκοτά. Μαζί με τους συνεργούς του ο ηθοποιός τον ανάγκασε να πιει οξύ και του έριξε στο πρόσωπο δακρυγόνα. 

Όταν μια γειτόνισσα ανησύχησε από τον θόρυβο, μετέφεραν τον 17χρονο που είχε τυφλωθεί και δυσκολευόταν να ανασάνει, σε ένα απομονωμένο χωράφι. Εκεί συνέχισαν να τον κακοποιούν, πυροβολώντας τον στο κεφάλι, από μικρή απόσταση, με ένα όπλο με πλαστικά σφαιρίδια. Ο Μπογκοτά παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε καμιά εικοσαριά φορές στο κεφάλι με έναν κοτσαδώρο. 

Αφού τον έλουσαν με βενζίνη και προσπάθησαν να τον κάψουν, ο νεαρός είπε ότι άκουσε τον ηθοποιό να λέει: «Τώρα που είδε το κεφάλι μου, πρέπει να τον τελειώσουμε».

Την περασμένη Τετάρτη ο Μπογκοτά παραδέχτηκε ότι ήθελε να σκοτώσει τον έφηβο, όμως δύο ημέρες αργότερα ανακάλεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top