Ομπάμα: Μετά το πάρτι γενεθλίων του 74 άτομα διαγνώστηκαν με κορωνοϊό

Το πάρτι γενεθλίων εξελίχθηκε σε… εστία μετάδοσης κορωνοϊού!

Οι ΗΠΑ όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη ενάντια στη πανδημία του κορωνοϊού και στη μετάλλαξη Δέλτα. Παρότι ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν από τους πρώτους που προσπάθησε να πείσει τους πολίτες για τους κινδύνους και τις ανάγκες των εμβολιασμών τελικά υπέπεσε σε ατόπημα.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκεκριμένα, σε πάρτι για τα γενέθλια που έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ για τα 60α γενέθλιά του, δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας και οι καλεσμένοι δεν φορούσαν μάσκες.

Το αποτέλεσμα είναι 74 άτομα από το Μάρθας Βίνεγιαρντ, να έχουν ήδη διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, με την σύμβουλο υγείας, που εργάζεται στο διαγνωστικό κέντρο, Μάουρα Βάλεϊ, να αναφέρει πως δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο αν τα κρούσματα κόλλησαν τον ιό στο πάρτι γενεθλίων του Μπαράκ Ομπάμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hermusiclookbook

 

«Ακόμα, δεν γνωρίζουμε αν τα περιστατικά συνδέονται με το πάρτι του κου Ομπάμα. Είναι λίγο νωρίς για να βγάλουμε ένα τέτοιο συμπέρασμα. Σίγουρα μιλάμε πάντως για άτομα, που ήρθαν σε στενή επαφή».

Ήδη πάντως, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για την «ανευθυνότητά» του -όπως χαρακτηρίζουν την απόφασή του να οργανώσει πάρτι με τόσους καλεσμένους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν και μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως η Beyonce, o Jay Z, η Κρίσι Τέιγκεν, η H.E.R κ.α. .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top