Ντιέγκο Μαραντόνα: Η ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του

Με μια τοιχογραφία στους δρόμους της Αργεντινής αποχαιρέτησε τον μπαμπά της

Λαοθάλασσα κόσμου έξω από το νοσοκομείο όπου οδηγήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι - ΑΡ

Θρήνος στην Αργεντινή για το είδωλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Η απώλεια βέβαια, είναι ακόμη μεγαλύτερη για την οικογένειά του και τις τρεις του κόρες. 

Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Mία από τις τρεις, η 31χρονη Τζιανίνα Μαραντόνα έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με τη φωτογραφία του πατέρα της σε τοιχογραφία στους δρόμους της Αργεντινής. O Ντιέγκο Μαραντόνα εκτός από «θεός της μπάλας», υπήρξε αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και πάλευε χρόνια με τους δαίμονες του, κυρίως με την απεξάρτηση από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

Μάλιστα, για τα γενέθλια του πατέρα της στις 31 Οκτωβρίου είχε αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία από όταν ήταν μικρή κι έγραψε ως λεζάντα: «Χαρούμενα 60's στον «τυφώνα»... Ο αγαπημένος μου Σκορπιός, τόσο πεισματάρης και αληθινός, ο πιο αυθεντικός μπαμπάς στον κόσμο, που θα μπορούσα να επιλέξω να έχω σε αυτή τη ζωή....Σε γιορτάζω, μου λείπεις και σε αγαπώ για πάντα! Χρόνια πολλά».

Υπενθυμίζεται ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου έχει αναγνωρίσει πέντε παιδιά. Επί πολλά χρόνια αποδεχόταν ως παιδιά του, τις δύο κόρες του Ντάλμα και Γιαννίνα που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του Κλαούντια Βίλαφαιν. Μετά από πολλές δικαστικές μάχες με τις μητέρες τους αναγκάστηκε να αναγνωρίσει τον 33χρονο Nτιέγκο Τζούνιορ και την 23χρονη Τζάνα. Εχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο από την τελευταία του σχέση με τη Βερόνικα Οτζέντα.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top