Μισέλ Ομπάμα: Άφησα στην άκρη τον θυμό μου και καλωσόρισα τη Μελάνια

Η ανάρτηση στο Instagram για την υποδοχή Τραμπ - Μελάνια στον Λευκό Οίκο

Μισέλ Ομπάμα - Μελάνια Τραμπ

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στην άρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να παραδεχθεί την ήττα του στις Αμερικανικές Εκλογές 2020, κάνοντας λόγο για τη στιγμή που η ίδια και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, παραχώρησαν τη θέση τους στον Τραμπ και τη σύζυγό του, Μελάνια.

Τραμπ - Ομπάμα

Το ζεύγος Ομπάμα καλωσορίζει το ζεύγος Τραμπ, μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, στις 20 Ιανουαρίου 2017. AP Images

«Οφείλω να είμαι ειλικρινής και να πω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν μου ήταν εύκολο. Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε διασπείρει ρατσιστικά ψεύδη για τον σύζυγό μου, τα οποία είχαν θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά μου. Δεν ήταν κάτι που ήμουν έτοιμη να συγχωρήσω», ανέφερε.

Μάλιστα, η Μισέλ Ομπάμα δε δίστασε να αποκαλύψει ότι καλωσόρισε τη Μελάνια Τραμπ, αφήνοντας στην άκρη τον θυμό της. «Για χάρη της χώρας μου, έπρεπε να βρω τη δύναμη και την ωριμότητα να αφήσω στην άκρη τον θυμό μου. Ήξερα μέσα μου ότι αυτό ήταν το σωστό, γιατί η δημοκρατία μας είναι πολύ μεγαλύτερη από το “εγώ” του οποιουδήποτε», τόνισε.

«Η Προεδρία δεν ανήκει σε κανένα άτομο και κανένα κόμμα και το να προσποιηθεί κανείς κάτι τέτοιο, ή να δίνει τροφή σε ανεδαφικές θεωρίες συνωμοσίας, είναι για να θέσει την Υγεία και την Ασφάλεια της χώρας σε κίνδυνο. Δεν πρόκειται για παιχνίδι», ανέφερε και καταλήγει παροτρύνοντας όλους τους Αμερικανούς και ιδιαίτερα τους ηγέτες του αμερικανικού έθνους, ανεξαρτήτως κόμματος, να τιμήσουν την εκλογική διαδικασία και να παίξουν ο καθένας τον ρόλο του στην ενθάρρυνση μιας ομαλής μετάβασης της εξουσίας, όπως συνέβαινε ανέκαθεν στην ιστορία της χώρας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top