Βασίλισσα Ελισάβετ - κορωνοϊός: Εξοργισμένη με το προσωπικό της

Για ποιον λόγο αντέδρασαν 20 υπάλληλοί της

Εξοργισμένη φέρεται να είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς το προσωπικό του παλατιού επαναστάτησε, όταν τους ζητήθηκε να μείνουν μαζί της στην απομόνωση, λόγω κορωνοϊού, και μακριά από τις οικογένειές τους για διάστημα 4 εβδομάδων τα Χριστούγεννα. 

Κορωνοϊός: Η πανδημία θα κοστίσει ακριβά στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Αυτό που ζητήθηκε από την ομάδα των 20 υπαλλήλων ήταν να μείνουν μαζί της στο Νόρφολκ χωρίς τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια των γιορτών. Όμως, εκείνοι αντέδρασαν έντονα, καθώς δε θέλουν με τίποτα να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους 4 εβδομάδες τα Χριστούγεννα.

Κι αυτό γιατί λόγω των αυξημένων μέτρων για τον κορωνοϊό, το προσωπικό που περιβάλλει την 94χρονη Βασίλισσα, καθώς και τον 99χρονο σύζυγό της, Πρίγκιπα Φίλιππο, δεν επιτρέπεται να έχουν καμία επαφή, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια «φούσκα ασφαλείας».

Ιστορικό διάγγελμα Βασίλισσας Ελισάβετ: «Μαζί θα νικήσουμε τη νόσο!»

Η άρνηση του προσωπικού μπορεί να σημαίνει ότι η Βασίλισσα για πρώτη φορά εδώ και 33 χρόνια θα αναγκαστεί να περάσει τα Χριστούγεννα στο Γουίνδσορ. Πηγή από το Παλάτι είπε στη Sun: «Η Βασίλισσα είναι έξω φρενών. Το προσωπικό είπε “μέχρι εδώ!” Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί». Η Βασίλισσα περνάει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Σάντρινγχαμ αμέσως μετά τη γιορτή για τα Χριστούγεννα που κάνει με την οικογένειά της στο Μπάκινγχαμ τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top