Βίντεο: Γέφυρα κατέρρευσε στην Ταϊβάν – Καταπλάκωσε σκάφη

Σήμανε συναγερμός στις αρχές

Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα όταν ξαφνικά κατέρρευσε μια γέφυρα πάνω σε λιμάνι στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊβάν, καταπλακώνοντας αλιευτικά σκάφη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ δύτες πραγματοποιούν έρευνες στη θάλασσα, αναζητώντας ανθρώπους, καθώς υπάρχουν φόβοι πως τουλάχιστον δύο άνθρωποι παγιδεύτηκαν σε ισάριθμα σκάφη. 

Η γέφυρα κατέρρευσε στις 09:30 το πρωί τοπική ώρα, την ώρα που πάνω της κινούνταν ένα βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα και το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Οι αρχές ζήτησαν τη συνδρομή του στρατού και στο σημείο έχει στηθεί κέντρο συντονισμού. 

Η γέφυρα βρισκόταν πάνω από ένα λιμάνι, στο οποίο η κίνηση καθημερινά είναι μεγάλη. Από τα συντρίμμια προκλήθηκαν ζημιές σε τρία πλεούμενα και δύο οχήματα. Τα αίτια της κατάρρευσης ερευνώνται. 

Σημειώνεται πως αργά το βράδυ της Δευτέρας από την περιοχή πέρασε ισχυρός τυφώνας, που συνοδευόταν από ανέμους, οι οποίοι έπνεαν με 162 χλμ. την ώρα. Μάλιστα 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ υπήρξαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και ακυρώθηκαν πάνω από 150 πτήσεις επιβατικών αεροσκαφών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top