Άνδρας εντοπίστηκε ετοιμοθάνατος στην έρημο μετά από τέσσερις ημέρες

Με συντροφιά τα δύο σκυλιά του

έρημος

Ένας 73χρονος άνδρας εντοπίστηκε στην έρημο του Όρεγκον μετά από τέσσερις ημέρες που επιβίωσε μαζί με τα δύο σκυλιά του. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε ετοιμοθάνατος από ποδηλάτη, σύμφωνα με τις αρχές.

Όπως όλα δείχνουν, ο Gregory Randolph διέσχισε περίπου 23 χιλιόμετρα πεζός με ένα από τα σκυλιά του, όταν το αυτοκίνητό του κόλλησε σε έναν ξηρό κολπίσκο.

Ο ποδηλάτης, Tomas Quinones, ο οποίος ταξίδευε σε απομακρυσμένες περιοχές, βλέποντας αρχικά τη φιγούρα στο έδαφος νόμιζε πως πρόκειται για νεκρή αγελάδα. «Όσο πλησίαζα, κατάλαβα πως πρόκειται για άνθρωπο. Τα μάτια του δεν μπορούσαν να εστιάσουν σε μένα και σχεδόν γυρνούσαν προς τα πίσω», δηλωσε ο ίδιος. Το κινητό του τηλέφωνο δεν είχε σήμα για δύο ημέρες και χρειάστηκε να πατήσει το κουμπί «SOS» μέσω της συσκευής εντοπισμού που διέθετε για να καλέσει βοήθεια. 

Ο Randolph ήταν καμμένος από τον ήλιο σε πολύ μεγάλο βαθμό, δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε να σταθεί και έπινε με δυσκολία το νερό που του προσέφερε ο ποδηλάτης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για αρκετές ημέρες μέχρι να αναρρώσει.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε εναέρια μέσα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου δύο ημέρες αργότερα ενώ ο δεύτερος σκύλος εντοπίστηκε ζωντανός στην ίδια τοποθεσία. 

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη τον Μάιο στην έρημο της Καλιφόρνια, όταν μια γυναίκα βρέθηκε ζωντανή μαζί με το άψυχο σώμα του συζύγου της μετά από αρκετές εβδομάδες. Η Dianna Bedwell, 68 ετών, και ο Cecil Knutson, 79 ετών, έμειναν ακινητοποιημένοι με ελάχιστο φαγητό και μόνο βρόχινο νερό μετά από ανεπιτυχή παράκαμψη πορείας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top