Tίγρεις κατασπάραξαν τον θηριοδαμαστή τους σε τσίρκο της Ιταλίας

Το προσωπικό μάταια προσπαθούσε να τον σώσει

τιγρης

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας θηριοδαμαστής σε τσίρκο της Ιταλίας, όταν τέσσερις τίγρεις τις οποίες εκείνη τη στιγμή εκπαίδευε, του επιτέθηκαν και τον κατασπάραξαν.

Ο 61χρονος Έτορε Βέμπερ εκείνη την ώρα «δούλευε» τις τελευταίες λεπτομέρειες του νούμερου που θα παρουσίαζε στο τσίρκο Μόντι.

Το περιστατικό συνέβη μία ώρα πριν βγει στη σκηνή. Όπως έγινε γνωστό από μαρτυρίες, ο έμπειρος θηριοδαμαστής θέλησε να εκπαιδεύσει τα ζώα του και να τελειοποιήσει το νούμερό του, λίγο πριν την έξοδό του στη σκηνή.

Ξαφνικά, όμως, η μία τίγρης εξαγριώθηκε και κινήθηκε εναντίον του, με τον θηριοδαμαστή να προσπαθεί να διαφύγει, χωρίς επιτυχία γιατί τότε του όρμηξαν και οι άλλες τρεις τίγρεις.

Ο Βέμπερ δεν κατόρθωσε να απελευθερωθεί και να βγει από το κλουβί, με αποτέλεσμα οι τίγρεις να τον κατασπαράξουν.

Τα λεπτά που επακολούθησαν ήταν ατέλειωτα, με το προσωπικό του τσίρκου να προσπαθεί να σώσει το θύμα, χρησιμοποιώντας έως και τους πυροσβεστήρες. 

Την ίδια στιγμή κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες, όταν, όμως, έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά. Τα τραύματά του ήταν τέτοια που άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την επίθεση.

Ο κόσμος του τσίρκου συγκλονίστηκε με την είδηση και πολλοί δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Στο σημείο έφτασαν αμέσως οι καραμπινιέροι, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες της τραγωδίας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top