Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έγκυο

Διχασμένη η κοινή γνώμη

εικόνα από τόπο εγκλήματος

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση πως ένας αστυνομικός στο Τέξας πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα, στην προσπάθειά του να τη συλλάβει, την ώρα που εκείνη του φώναζε «είμαι έγκυος».

Μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει viral το βίντεο που τράβηξε ένας περαστικός και δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας της 44χρονης γυναίκας. Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές και έχουν διχάσει την κοινή γνώμη. 

Στο βίντεο αυτό φαίνεται η γυναίκα να διαπληκτίζεται με τον αστυνομικό, στον οποίον, μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει «με παρενοχλείς», «πηγαίνω στο σπίτι μου» και «είμαι έγκυος».

Για άγνωστο λόγο όμως η κατάσταση ξέφυγε, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα πήρε το τέιζερ του αστυνομικού και σημάδευσε τη λεκάνη του. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και την πυροβόλησε πέντε φορές, ενώ εκείνη ούρλιαζε ότι ήταν έγκυος. 

Ωστόσο, η αστυνομία του Τέξας υποστηρίζει πως η γυναίκα δεν ήταν έγκυος, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της νεκροψίας. 

Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τη γυναίκα υπηρετούσε 11 χρόνια στο τμήμα του Μπέιταουν, όπου έγινε το περιστατικό και όπως ισχυρίστηκε είχε ασχοληθεί ξανά με την 44χρονη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top