Απίστευτη ιστορία: Νεαρή μητέρα απέκτησε αλλεργία στο νερό μετά τη γέννα

Δεν μπορεί να κάνει ούτε ντους - Μόλις 35 στον κόσμο έχουν αυτή την πάθηση

Η Cherelle Farrugia

«Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους», δηλώνει η 26χρονη Cherelle Farrugia από την Ουαλία, η οποία μετά τη γέννα της κόρης της απέκτησε αλλεργία στο νερό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάνει απλά πράγματα, όπως ντους ή βόλτα με βροχή.

Η νεαρή γυναίκα γέννησε τον Νοέμβριο του 2011 την κορούλα της και ήταν τρισευτυχισμένη. Ωστόσο, έξι εβδομάδες μετά, διαπίστωσε πως είχε φαγούρα και πόνους όποτε έκανε ντους.

Επισκέφτηκε αρκετούς γιατρούς, οι οποίοι χρειάστηκε τρεις μήνες για να καταλάβουν τι συμβαίνει: η Cherelle είχε αποκτήσει μετά τη γέννα αλλεργία στο νερό (aquagenic urticaria, όπως λέγεται επιστημονικά), μια σπάνια πάθηση που έχουν μόλις 35 άτομα στον κόσμο. Δηλαδή, η συχνότητά του είναι μία στα 230 εκατομμύρια!

Η ζωή της έγινε ένας εφιάλτης, αφού όχι μόνο δεν μπορούσε να κάνει ντους χωρίς να γεμίσει σπυριά και φαγούρα, αλλά δεν μπορούσε ούτε να πάει την κορούλα της στο κολυμβητήριο.

Όπως λέει, τον πρώτο καιρό δεν μπορούσε να το διαχειριστεί καθόλου. Πάθαινε κρίσεις πανικού, συλλογιζόμενη την κατάστασή της.

Πλέον, έχει αποδεχθεί την κατάστασή της και προσπαθεί να ζήσει με τους νέους «όρους», ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι ένα μπάνιο καταλήγει σε μαρτύριο…
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top