Τον γνώρισε στο διαδίκτυο και την «έσπασε» στο ξύλο

Επί τέσσερις ολόκληρες ώρες την ξυλοκοπούσε μέσα στο σπίτι της

Η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ούτε που το φανταζόταν μια 57χρονη από το Ρίο ντε Τζανέιρο ότι η γνωριμία μέσω διαδικτύου με έναν άνδρα θα μπορούσε να είχε οδηγήσει ακόμα και στον θάνατό της. 

Η Ελέιν Καπαρόζ επί οχτώ μήνες μιλούσε μέσω διαδικτύου με έναν 27χρονο, όταν αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να συναντηθούν και δια ζώσης. Τον κάλεσε, λοιπόν, στο σπίτι της για δείπνο και αυτό αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. 

Η Ελέιν πριν τον ξυλοδαρμό - φωτογραφία: Instagram

Ο νεαρός πήγε στο σπίτι της γυναίκας και αυτό που αρχικά είχε σχεδιαστεί ως ρομαντικό δείπνο εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ο 27χρονος άρχισε να γρονθοκοπά τη γυναίκα, τη δάγκωσε, την κλώτσησε στα χέρια και στα πόδια, ενώ εκείνη μάταια προσπαθούσε να προστατευθεί από τη μανία που τον είχε καταβάλει. 

Επί τέσσερις ολόκληρες ώρες, ο άνδρας ξυλοκοπούσε άγρια την 57χρονη κι εκείνη ούρλιαζε βοήθεια και φώναζε τον αριθμό του διαμερίσματός της, ώστε οι γείτονες να ειδοποιήσουν την αστυνομία. 

Η γυναίκα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο

Οι δρόμοι αποκλείστηκαν, ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε έξω από το σπίτι της γυναίκας και οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να εγκλωβίσουν τον 27χρονο και να τον συλλάβουν. 

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με την 57χρονη και όταν ξύπνησε έπαθε ψυχωτικό σοκ και άρχισε να τη χτυπά, όμως η αστυνομία εκτιμά ότι όλα ήταν προμελετημένα, καθώς είχε φροντίσει μπαίνοντας στο κτίριο να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του για να μην τον καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας, ενώ υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών ως «Φελίπε», που δεν είναι το πραγματικό του όνομα. 

Η Ελέιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και σπασμένα οστά γύρω από τα μάτια. Είχε χάσει κάποια δόντια, ήταν γεμάτη μελανιές σε όλο της το σώμα, ενώ χρειάστηκε να κάνει 40 ράμματα στο πρόσωπο. 

Ο άνδρας φυλακίστηκε και αντιμετωπίζει τώρα ποινή κάθειρξης έως και 30 ετών, ενώ θα περάσει και από ψυχιατρική αξιολόγηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top