Ανατριχίλα: Δέκα μέλη οικογένειας βρέθηκαν κρεμασμένα από το ταβάνι

Είχαν δεμένα τα μάτια και τα χέρια τους

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όπου βρέθηκαν νεκρά και τα 11 μέλη μιας οικογένειας.

Τα δέκα άτομα ήταν κρεμασμένα από το ταβάνι με τα μάτια και τα χέρια δεμένα, ενώ μια γυναίκα περίπου 70 ετών ήταν νεκρή και στο κρεβάτι της με τον λαιμό κομμένο.

Ινδία κρεμασμένοι

Η αστυνομία άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία του θανάτου τους, δίχως να αποκλείσει το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Ωστόσο με ανακοίνωσή τους οι Αρχές τόνισαν πως στο σπίτι υπήρξαν ευρήματα «μυστικιστικών πρακτικών» τις οποίες φέρεται να ασκούσε η οικογένεια.

Η οικογένεια ζούσε στην περιοχή Burari για περισσότερα από 20 χρόνια και ήταν ιδιοκτήτες δυο μαγαζιών.

Ινδία κρεμασμένοι

Τα άψυχα κορμιά τους ανακαλύφθηκαν από έναν γείτονα το πρωί της Κυριακής όταν πήγε να αγοράσει γάλα και τους βρήκε σε αυτή την κατάσταση.

«Όταν μπήκα στο μαγαζί όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές και τα πτώματα κρέμονταν από την οροφή με τα χέρια τους δεμένα».

Μεταξύ των νεκρών πιστεύεται πως είναι δυο αδέλφια, οι σύζυγοί τους, τα παιδιά τους και η ηλικιωμένη γυναίκα. Το σκυλί της οικογένειαςβρέθηκε ζωντανό.

Ινδία κρεμασμένοι

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως επρόκειτο για μια ευτυχισμένη οικογένεια που αποτελούσε μέρος της τοπικής κοινότητας.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ 11 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Σύμφωνα με το «India Today», η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι αιτία θανάτου των 6 από τα συνολικά 11 μέλη της οικογένειας ήταν ο απαγχονισμός. Η αναφορά έδειξε επίσης πως δεν υπήρχαν σημάδια πάλης ή στραγγαλισμού.

Ινδία κρεμασμένοι

Η οικογένεια φέρεται πάντως να είχε δωρίσει τα μάτια της πριν πεθάνει.

Η ιατροδικαστική εξέταση για τα υπόλοιπα 5 μέλη αναμένεται να γίνει αύριο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top