Σε κρίσιμη κατάσταση η Μπάρμπαρα Μπους

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας, της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μπάρμπαρα Μπους, συζύγου του γηραιότερου πρώην προέδρου Τζορτ Μπους και μητέρα του Τζορτζ Μπους του νεότερου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, η κατάσταση της υγείας της Μπάρμπαρα Μπους, η οποία πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια πλέον είναι κρίσιμη.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, είναι 92 ετών και είναι η μόνη γυναίκα στην αμερικανική ιστορία που είδε τον σύζυγο και τον γιο της να αναλαμβάνουν το ανώτατο αξίωμα της χώρας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η Μπάρμπαρα Μπους θα λαμβάνει πλέον μόνο «παρηγορητική θεραπεία», σημειώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Πλέον, σύμφωνα με το CNN, βρίσκεται στο σπίτι της, έχοντας κοντά της την οικογένειά της, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί λεπτομέρειες για την πάθησή της.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μπάρμπαρα Μπους πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και καρδιοπάθεια, ενώ φέρετε να πάσχει και από τη νόσο Γκρέιβς, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί διαταραχές του θυρεοειδούς.

 Ανακοίνωση έβγαλε και ο Λευκός Οίκος, τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία προσεύχονται για όλη την οικογένεια Μπους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top