"Πριγκίπισσα" του Ντουμπάι: Το έσκασα γιατί δεν αντέχω

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

"Γύρισα αυτό το βίντεο γιατί μπορεί να είναι το τελευταίο  που γυρνάω...".

Η Σεϊκαχ Λατίφα λέει ότι είναι ένα από τα 30 παιδιά του δισεκατομμυριούχου σεϊχη του Ντουμπάι Μοχάμμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ. Είναι 33 ετών και το έσκασε από το Εμιράτο γιατί δεν άντεχε την καταπίεση που της ασκούσε ο πατέρας της και το αυστηρό καθεστώς. Το βίντεο το γύρισε λίγο πριν την διαφυγή της με τη βοήθεια ενός γάλλου πρώην κατασκόπου 

'Ημουν στη φυλακή για τρία χρόνια και τέσσερις μήνες. Μπήκα τον Ιούνιο του 2002 και βγήκα τον Οκτώβριο του 2005", δήλωσε 

Προηγουμένως η Λατίφα είχε προσπαθήσει στα 17 της μόλις χρόνια να το ξανασκάσει. Εξηγεί γιατί: "Δεν μου επιτρέπεται να οδηγήσω,δεν μου επιτρέπεται να ταξιδέψω, να φύγω από το Ντουμπάι, δεν έχω βγει από τη χώρα από το 2000..."

Η Λατίφα καταγγέλει ακόμη ότι οι γιατροί τη νάρκωναν για να μην προκαλεί ταραχές με τη συμπεριφορά της.  

Εκτός από το βίντεο, η Λατίφα έχει στείλει στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail και ηχογραφημένα μηνύματα με τα οποία εκφράζει φόβους για τη ζωή της. 

Τώρα κρύβεται σε ένα γιότ ανοικά της Ινδίας και ζητά πολιτικό άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ΣΕΪΧΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Ο Σεϊχης του Ντουμπάι είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο με περιουσία η οποία ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΤΑΙ στα 17 δισ ευρώ.

Εχει έξι γυναίκες ενώ διατηρεί σχέσεις με τους ισχυροτερους ανθρώπους του πλανήτη,από τη γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα μέρκελ μέχρι τον Πρίγκιπα Διάδοχο του αγγλικού θρόνου Κάρολο. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στα άλογα και είναι μάλιστα ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες αλόγων κούρσας στον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top