Βίντεο ντοκουμέντο! Η στιγμή που τα 13 αδέλφια απελευθερώνονται από το κολαστήριό τους

Έβγαιναν τρέχοντας από το σπίτι

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε η Daily Mail από τη στιγμή που η αστυνομία απελευθερώνει τα 13 αδέλφια που τα κρατούσαν οι γονείς τους αλυσοδεμένα και υποσιτισμένα μέσα στο σπίτι τους.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος τα παιδιά φαίνονται να τρέχουν βγαίνοντας από το κολαστήριο στο οποίο ζούσαν τόσα χρόνια, συνοδευόμενα από αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν εκεί μετά από την καταγγελία της 17χρονης αδελφής τους.

Ένα από τα παιδιά κρατά στα χέρια του ένα από τα αδέλφια του, ενώ ένα άλλο τρέχει μακριά από το σπίτι, όπου κακοποιούνταν συστηματικά.

Οι γονείς των παιδιών, αν και αρνούνται τις κατηγορίες βρίσκονται αντιμέτωπες με βαριές κατηγορίες, καθώς τα στοιχεία που έχουν οι αρχές στα χέρια τους είναι αδιάσειστα.

Όπως αποκαλύφθηκε κρατούσαν και τα 13 παιδιά κλειδωμένα στα δωμάτιά τους και αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους, ενώ τους επέτρεπαν να κάνουν μπάνιο μόνο μια φορά τον χρόνο.

Η 17χρονη μάλιστα αδελφή τους που αποκάλυψε τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονταν εκμυστηρεύτηκε στους  αστυνομικούς ότι σχεδίαζε το σχέδιο διαφυγής της πάνω από δύο χρόνια, ενώ όπως είπε είχε πάρει μαζί της κι ένα μικρότερο αδελφάκι της, το οποίο όμως τελευταία στιγμή φοβήθηκε κι έκανε πίσω. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top