Το Σαν Φρανσίσκο θέλει να μειώσει τον αριθμό των... ρομπότ delivery!

Nομοθέτησε αυστηρούς κανονισμούς

Το Σαν Φρανσίσκο, η πόλη-παράδεισος για τις start up επιχειρήσεις των τεχνολογικών καινοτομιών, νομοθέτησε αυστηρούς κανονισμούς για να μειώσει τον αριθμό των ρομπότ παράδοσης, --των delivery ρομπότ δλδ-- που εισήγαγαν νέες τεχνολογίες στα πεζοδρόμια της πόλης.

Μέχρι χθες αν θέλατε να  παραγγείλετε πίτσα στο Σαν Φρανσίσκο θα την παραλαμβάνατε στην ώρα σας από ένα ρομπότ.

Η διαδικασία απλή, ο πελάτης  λαμβάνει  ένα μήνυμα κειμένου με έναν κωδικό, ο οποίος του  επιτρέπει να ξεκλειδώσει τον κάδο του ρομπότ όπου μέσα υπάρχει το φαγητό ενός εκ των τεσσάρων εστιατορίων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των ρομπότ ντελίβερι στους δρόμους, το Σαν Φρανσίσκο νομοθέτησε  αυστηρούς κανονισμούς για να μειώσει τον αριθμό των ρομπότ παράδοσης.

Αν και το εγχείρημα αποδείχθηκε επιτυχημένο , οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και έτσι τα ρομπότ ντελίβερι, θα μπορούν πλέον να λειτουργούν μόνο σε ορισμένες βιομηχανικές γειτονιές, σε δρόμους με  μεγάλα πεζοδρόμια και θα πρέπει να συνοδεύονται πάντα από έναν άνθρωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top