Η συγκινητική στιγμή που μια χήρα συναντά τον άνθρωπο που πήρε το πρόσωπο του άντρα της

Υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση προσώπου μετά από απόπειρα αυτοκτονίας - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:50

Τη στιγμή που ασθενής, ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση προσώπου συναντά τη χήρα του δότη του κατέγραψαν οι κάμερες στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Δεκαέξι μήνες μετά από την περίπλοκη αυτή επέμβαση ο Andy Sandness, συνάντησε για πρώτη φορά στην κλινική, όπου έγινε, την Lilly, τη χήρα του ανθρώπου που του δώρισε το νέο του πρόσωπο.

Βλέποντάς την, έτρεξε αμέσως, την πήρε μια μεγάλη αγκαλιά και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα.

H Lilly είχε μαζί της και το μωρό της, τον Leonard σε μια έντονα φορτισμένη στιγμή. Η ίδια είχε τις επιφυλάξεις της για τη συνάντηση αυτή, καθώς πίστευε ότι θα της έφερνε άσχημες αναμνήσεις από το θάνατο του συζύγου της, ο οποίος αυτοκτόνησε.

Όμως ξέχασε εντελώς το άγχος της όταν αντίκρισε μπροστά της τον Andy με το πρόσωπο του Calen.

Σ’ αυτόν είδε έναν άνδρα, του οποίου η ζωή άλλαξε με το δώρο του συζύγου της, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια που κρυβόταν από καθρέφτες και από αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Andy και ο Calen είχαν πολλά κοινά. Τους άρεσε το κυνήγι, το ψάρεμα, η ζωή στην ύπαιθρο. Στα τέλη του 2006, ο Andy έβαλε μια καραμπίνα κάτω από το πηγούνι του και τράβηξε τη σκανδάλη.

Μια δεκαετία αργότερα ο Calen «έφυγε» με τον ίδιο τρόπο, αυτοκτονώντας με όπλο.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Andy δεν είχε καμία επαφή με τον έξω κόσμο, καθώς ντρεπόταν για την εικόνα του, καθώς μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του είχε ένα μικροσκοπικό στόμα και πολλές φορές η προσθετική του μύτη έπεφτε.

Πλέον οι κακές αναμνήσεις ανήκουν στο παρελθόν και η Lilly θεωρεί πια οικογένειά της τον Calen.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top