O serial killer της Ιαπωνίας: Δολοφόνησε και τεμάχισε εννέα ανθρώπους

Έκρυβε τα κεφάλια σε ψυγεία και κάλυπτε τα απομεινάρια με άμμο γάτας για να μην μυρίζουν

Την δολοφονία και τον ακρωτηριασμό εννέα ανθρώπων (οχτώ γυναικών και ενός άνδρα),  ομολόγησε 27χρονος serial killer από την Ιαπωνία, ο οποίος συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμά του στην πόλη Ζάμα, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του ενώ αναζητούσε μια 23χροννη κοπέλα η οποία εξαφανίστηκε μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter με τον serial killer.

Η νεαρή γυναίκα, έγραφε στο προφίλ της: «Ψάχνω κάποιον να πεθάνει μαζί μου».

Στο διαμέρισμά του, οι Αρχές ανακάλυψαν τα διαμελισμένα πτώματα σε ψυγεία και άλλες εργαλειοθήκες, καλυμμένα με άμμο για γάτες.

Ο 27χρονος Takahiro Shiraishi, παραδέχτηκε στις Αρχές πως προσπάθησε να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα στοιχεία των εννέα θυμάτων.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

«Τις σκότωσα και προσπάθησα να κρύψω τα στοιχεία» είπε ο Takahiro Shiraishi.

Αρχικά η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμα του δυο κεφάλια μέσα σε ψυγείο στην είσοδο του διαμερίσματός του, και στη συνέχεια ανακάλυψε και τα υπόλοιπα διαμελισμένα κομμάτια (και τα κεφάλια) και των εννέα θυμάτων του serial killer.

Σύμφωνα με το TBS, ο Shiraishi, είπε στην αστυνομία ότι αφού τεμάχισε τα πτώματα στη μπανιέρα χρησιμοποιώντας πριόνι,  στη συνέχεια πέταξε τη σάρκα και τα όργανα των θυμάτων στα σκουπίδια.

Γείτονάς του, ανέφερε σε τοπικές εφημερίδες, πως «ήταν μια μυρωδιά που δεν είχα ξαναμυρίσει ποτέ».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top