Φρικτός θάνατος ακροβάτη στη συναυλία των «Green day»: Έπεσε από ύψος 30 μέτρων και σκοτώθηκε μπροστά σε 35.000 θεατές

Οργή και αντιδράσεις καθώς μετά το δυστύχημα-σοκ το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά-Τι απάντησε ο φρόντμαν του συγκροτήματος

Ένας Ισπανός ακροβάτης έχασε τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια του σόου του σε μουσικό φεστιβάλ στη Μαδρίτη έπεσε στο κενό, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Όπως θα δείτε στο video, 35.000 ζευγάρια μάτια παρακολουθούσαν με θαυμασμό τον Ισπανό ακροβάτη Πέτρο Αούνιον Μονρόι, 42 ετών, να εκτελεί επικίνδυνες αιωρήσεις πάνω από τη σκηνή του συναυλιακού χώρου στη Μαδρίτη.

Αμέσως μετά θα εμφανιζόταν το αμερικανικό πανκ συγκρότημα Green day, στο φεστιβάλ Mad Cool. Ξαφνικά ο άντρας έπεσε από το διαφανές κουτί στο οποίο βρισκόταν, στο κενό, από ύψος 30 μέτρων.

'Όλοι περίμεναν πως μετά από το φριχτό αυτό δυστύχημα η συναυλία θα ακυρωνόταν. Ωστόσο οι διοργανωτές επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας και η μουσική βραδιά συνεχίστηκε κανονικά, με τους Green day στη σκηνή, γεγονός που εξόργισε πολύ κόσμο.

Με δήλωση του ο φροντμαν του συγκροτήματος εξέφρασε τη λύπη του για το θάνατο του ακροβάτη και δήλωσε ότι δεν τους ενημέρωσαν για το δυστύχημα παρά μόνο μετά το τέλος της εμφάνισής τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top