Κιμ Γιονγκ Ουν: Δωράκι στους «μπάσταρδους» Αμερικανούς ο βαλλιστικός πύραυλος

Μέσω της κρατικής τηλεόρασης εξαπολύει νέες απειλές κατά της Ουάσινγκτον

Λίγες ώρες μετά την πρώτη επιτυχημένη εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Βόρεια Κορέα,ο Κιμ Γιόνγκ Ουν μέσω της κρατικής τηλεόρασης εξαπολύει και νέες απειλές κατά της Ουάσιγκτον.

«Ο αξιοσέβαστος ηγέτης μας Κιμ Γιόνγκ Ουν,με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, είπε σε αξιωματούχους, επιστήμονες και τεχνικούς, ότι οι ΗΠΑ θα ήταν δυστυχείς να γίνονται μάρτυρες της στρατηγικής επιλογής της Βορείου Κορέας την Ημέρα της Ανεξαρτησίας τους και τους ζήτησε να στέλνουν συχνά μεγάλα και μικρά "πακέτα δώρων" στους Αμερικανούς μπάσταρδους, όπως πάντα και να μην διστάζουν...»

Η βορειοκορεατική κρατική τηλεόραση μετέδωσε και το βίντεο της εκτόξευσης που απειλεί να ανάψει φωτιά όχι μόνο στην κορεατική χερσόνησο αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως ο πύραυλος αυτός μπορεί να φτάσει μέχρι την Αλάσκα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του, μαζί με τους Νοτιοκορεάτες συμμάχους του προχώρησε σε μια επίδειξη ισχύος προς την Πιονγιάνγκ.

Οι ένοπλες δυνάμεις των δυο χωρών εκτόξευσαν πυραύλους που έπεσαν στη θάλασσα στα ανοικτά της Βόρειας Κορέας σε μια προσομοίωση εναντίον της επίθεσης. Στις ασκήσεις δοκιμάστηκαν δυο νέα πυραυλικά συστήματα που ,σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού στρατού, πετυχαίνουν την έγκαιρη εξουδετέρωση στόχων κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top